Pagini

4 octombrie 2018

Hilarion-Mesajul lunii octombrie 2018

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Energiile iubirii vin și bat la ușa voastră ... cum veți răspunde? Vreți să acceptați și să îmbrățișați acest dar prețios sau nu vă va veni să credeți că v-a găsit în sfârșit ?Fiți atenți și conștienți de evenimentele din jurul vostru în zilele și vremurile viitoare. Multe lucruri se schimbă pe planetă și din moment ce sunteți unul dintre locuitorii ei, și pentru voi. Zile pline de uimire și magie se află în fața voastră și puteți simți asta în aer. Toate ființele elementale se adună în forță pentru a crea întâmplări minunate și uimitoare, în timp ce are loc o altă schimbare.

Găsiți credința și puterea în voi de a îmbrățișa tot ceea ce se întâmplă, știind că este un semn al lucrurilor bune care vor veni. Este timpul să mergeți înainte pe calea luminii pe care ați parcurs-o. Calea înainte devine limpede pentru cei dintre voi care s-au aflat într-un tipar de ezitare și nu au știut care este următorul pas de făcut. Ascultați-vă inima, căci inima voastră indică calea spre cel mai înalt bine.

Pe măsură ce vă aliniați la aspectele voastre mai înalte, multe daruri noi încep să iasă la iveală din interiorul vostru. Unii dintre voi ar putea începe să picteze și să deseneze, altii să cânte sau să danseze. Unii vor începe să primească mesaje din lumea spiritelor - există multe uși care se deschid către abilitățile pe care le-ați uitat de mult, pe care voi ca suflet, le aveți. Energiile mai înalte care pătrund acum pe planetă sunt mai favorabile și contribuie la aducerea acestor daruri la suprafață. Este un moment al descoperirilor și concentrării asupra sinelui individual, onorați ceea ce a fost învățat în acest proces.

Fiecare persoană trebuie să urmeze calea care este dictată de inima ei. Ele vor ști ce este potrivit pentru ele și nu vor permite altora să le dicteze concepțiile lor despre bine și rău. Acest lucru va afecta în cele din urmă sistemele care au menținut controlul asupra omenirii și vor exista schimbări în convingerile religioase ale oamenilor, în legile dominante care au fost în vigoare și în modul în care funcționează guvernele voastre. Totul va fi re-inventat - tot ceea ce încă înrobește, înlănțuiește și limitează omenirea se năruie în fața ochilor lor.

Totul va deveni mai unificat devenind o parte din întregul mai mare, care onorează fiecare individ în ceea ce privește creșterea sa personală și învățarea spirituală. Toate lucrurile de pe Pământ vor integra și rezona mai mult cu energiile și vibrațiile superioare ale cosmosului universal în unitate, pace și armonie, pentru că energiile care distrag atenția de la această armonie nu mai sunt acum sprijinite de energia universală care vine. În consecință, omenirea va găsi mult mai ușor să înflorească și să prospere în noua sa lume, ea va experimenta libertatea de a fi tot ceea ce a visat vreodată că poate fi.

Până luna viitoare,

Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsu tama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati