Pagini

3 noiembrie 2018

Hilarion-Mesajul lunii Noiembrie 2018

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Multe schimbări au loc în conștiința și conștiența locuitorilor Pământului și este de o importanță primordială în acest moment în ceea ce privește evenimentele Pământului și cele cosmice ca oamenii din Lumină să continue cu mare hotărâre și determinare să se alinieze zilnic la cea mai înaltă Lumină, frecvența și linie temporală care este posibilă pentru ei pentru a o încorpora și menține în siguranță în ei. Acest lucru ajută ca forțele Luminii să prevaleze pe măsură ce acestea sunt ancorate, pentru a extinde această Lumină în miezul central cristalin al planetei .

În aceste vremuri, există multe lucruri care au o natură haotică ce asaltă formele gând ale conștiinței colective. Așa cum ați mai văzut și ați mai fost martori în multe situații din trecut și în multe locuri diferite de pe planeta voastră, inimile, mințile și sufletele oamenilor se unesc în dragoste, compasiune și bunătate interioară într-o mărturie tăcută a adevăratei capacități a inimii umane de a depăși efectele acestor asalturi aduncând din interior cele mai înalte și mai nobile calități sacre ce se află în mod inerent în ei.

 Pe măsură ce ei întruchipează și devin schimbarea pe care doresc să o vadă în lumea lor, urmând îndemnurile interioare ale sufletului lor, ia naștere un nou mod de a răspunde la întâmplările care au loc pe planeta lor. În acest fel, ei creează noul model de realitate a pământului, alegând să imite exemplele mai înalte ale acelor suflete care au  întrupat cândva formă umană pe planetă, care și-au înălțat instinctele umane de bază ale timpurilor lor și, astfel, au schimbat lumea în bine.

 În acest fel, prin alegerea în deplină conștiință, fiecare suflet întrupat de pe planetă, creează o nouă realitate, un nou mod de a trăi și de a fii, un nou Pământ care va sprijini următoarele șapte generații și pe toate sufletele care urmează să se nască pentru experiența unei epoci de aur de viață luminată. Pe măsură ce Pământul este restaurat în Grădina Edenului, care este adevăratul său plan divin,el are menirea de a manifesta structurile necesare pentru fericirea, bucuria, bunăstarea și expansiunea învățării, și creșterii în înțelegerea și conștiința că fiecare suflet care trăiește pe pământ contribuie la Sursa a Tot ceea ce este pentru desfășurarea celui mai mare bine al tuturor.

 Aceasta necesită ca alegerea conștientă și liberă a fiecărui locuitor în fiecare zi să fie de a trăi și de a exprima calitățile sacre ale Divinului în interacțiunile dintre ei. Aceasta este ceea ce fiecare om are nevoie să-și amintească în aceste timpuri. Este o alegere făcută pe plan interior și una care poate fi implementată în liniște în toate gândurile, acțiunile și faptele. Nu trebuie să fie luate măsuri exterioare, ci este necesară numai determinarea interioară de a fi o versiune mai rafinată, mai iubitoare și mai plină de compasiune a experienței lor actuale umane și de o dorință puternică de a crea acest lucru în viața lor și în viața altora.

Până luna viitoare,

Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsu tama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati