Pagini

21 iunie 2019

Hilarion-Mesajul lunii iunie 2019

Preaiubitilor,

Eu vin pe aripile iubirii!  Ca întotdeauna, suntem uimiți față de tenacitatea și măreția voastră!  Indiferent de situația sau de evenimentele care vă asaltă, vă răspândiți aripile puternice de îngeri și zburați prin ele sau deasupra lor. Scribul nostru folosește exemplul elementului de apă care a servit-o frumos de-a lungul timpului iar acest exemplu este - dacă găsiți un munte care vă blochează calea, să fiți precum apa, să mergeți în jurul muntelui și să găsiți o altă cale pentru a atinge  rezultatul final.  Gândiți în afara cutiei și veți găsi întotdeauna calea pe care să o urmați.  Aceste timpuri sunt pline de surprize, unele foarte șocante și greu de crezut, totuși ele sunt asezate pe calea voastră pentru a perfecționa și întări bijuteria, comoara inepuizabilă a spiritului pe care o păstrați în inima voastră.

Viața pretutindeni se accelereaza iar o energie proaspătă este acordată tuturor.  Nu subestimați puterea pe care o aveți, căci după cum o afirmați așa și o aveți!  Sunteți agenți ai schimbării naturii pozitive și benevolente.  Este important să urmați îndrumările și intuiția voastră cu privire la calea pe care sa o urmati iar uneori vă veți pomeni rostind cuvinte de îndemn, deoarece Divinitatea vorbește direct prin voi.  Când descoperiți că se întâmplă  acest lucru, să știți că a început cu adevărat întruparea aspectelor superioare ale sufletului vostru. Vă veți cunoaște pe voi înșivă ca pe aceia care deservesc planul divin, pe măsură ce vă îndepliniți misiunea divină în viața actuală. Tot ceea ce nu este în aliniere cu Divinitatea va fi înlăturat din sfera voastră de influență.  Profanul în multiplele sale variante nu va mai fi în câmpul vostru de potențial. In schimb, grația învăluieste tot ceea ce este sfânt și sacru în interiorul și în jurul vostru.

Cheia în aceste vremuri este să găsiti echilibrul și să rămâneti în echilibru iar acest lucru se realizează prin alinierea cu energiile feminine, cât și cu cele masculine din interiorul vostru.  Familiarizarea cu calitățile sacre ale naturii divine și implicarea în acestea sunt, de asemenea, foarte utile pentru a vă menține pe drumul potrivit.  Viitorul se află în întruparea ulterioară a naturii divine în corpul fizic, în minte și spirit pe masură ce reveniți la Lumina clară a lui Dumnezeu.  Prevedem o vreme când fiecare suflet de pe planetă va aspira să obțină o mai mare Lumină și o conștiință mai înaltă în cadrul experiențelor  personale cu Divinitatea.  Vor dispărea din conștiința colectivă  zilele în care oamenii își vor da puterea personală altora. Vor exista în continuare cei cunoscuți ca învățători, dar stilul didactic va fi mult mai diferit decât cel acceptat astăzi.

Noua societate egalitară care este destinul omenirii pe măsură ce aceasta avansează în viitor, va servi nevoilor tuturor și va acorda tuturor drepturi egale în temeiul legilor țării. Aceasta este percepția că toți oamenii / ființele simțitoare sunt egale în ceea ce privește valoarea fundamentală sau statutul moral.  Oamenii din viitorul nu prea îndepărtat se vor îmbrățișa între ei în calitate de scântei divine a Creatorului și vor onora Divinitatea din fiecare persoană.  Fiecare persoană se va strădui în fiecare zi să fie un exemplu viu al unei ființe divine cu adevărat iluminată care trăiește într-o lume nouă curajoasă, ce urmărește să depășească toate limitările anterioare și, în schimb, să îmbrățișeze potențialul și posibilitățile nelimitate.

Pe măsură ce omenirea cooperează în noua structură a societății, pacea se va stabilii pe pământ, iar abundența va deveni disponibilă tuturor.  Toate nevoile umane de bază vor fi satisfăcute - toată lumea va avea hrană, îmbrăcăminte, adăpost și siguranță în toate aspectele de viață și de trai.  Acest lucru va elimina multe dintre tendințele vibrațiilor mai joase asociate cu lipsa, deficitul și frica, deoarece oamenii devin mai relaxați și au încredere în interacțiunile dintre ei.  Cuvântul dat de o persoană va avea din nou semnificație.  Calitățile sacre ale Divinității din oameni reprezintă schimbările care au loc pe Pământ în aceste vremuri.  Acest lucru poate și va schimba totul!

Până luna viitoare ...
 
Eu sunt Hilarion
 
© Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com
 
Traducere :Eliza Fati