Pagini

8 iulie 2019

Hilarion-Mesajul lunii iulie 2019

Preaiubitilor,

Eu vin pe aripile iubirii! Calea înainte devine mai clara iar voi înaintați cu viteza și concentrare uimitoare. Exact de acest lucru aveați nevoie pentru a prelua proiectele care au rămas latente, în timp ce asimilați energiile care activează și vă adaptați cu situațiile neobișnuite care au avut loc în viața voastră. Acestea continuă să apară și vor continua să apară, dar veți face față energiilor pe măsură ce își fac apariția, fără să simțiți ca și cum ați face doi pași în urmă. Voi transmutați, transformați și transcendeți tot ceea ce vine în continuare la suprafata spre atenția voastră. Ați învățat să identificați ceea ce se întâmplă cu situațiile de viață din trecut și pur și simplu le observati și vă schimbați gândul cu altceva mai plăcut în locul lor.

In acest fel depășiți situațiile din viața voastră într-o viață care este trăită în cel mai înalt potențial. Trebuie să vă amintiți că fiecare dintre voi este un univers, de aceea voi, ca și creator al acestui univers puteți exersa și vă puteți angaja în gânduri mai înalte asupra a ceea ce doriți să creați și apoi să observați, cum se manifestă acestea în realitatea voastră. Acest nivel de calificare este o abilitate avansată de creație și de manifestare a celor care se află pe calea măiestriei sinelui și a câmpului planetar al gândirii colective. Cei care sunt capabili să-și îndeplinească cu ușurință această abilitate se află pe drumul de finalizare a lecțiilor lor de suflet alese, iar calea dinaintea lor se îndreaptă spre noi orizonturi. Sunt atât de multe posibilități la care să vă gândiți încât poate deveni destul de coplesitor.

Ce puteți alege din meniul din fața voastră? Doriți să explorați noi modalități de vindecare, doriți să învățați cum să desenați, să pictați, să cântați muzică, să dansați, să cultivați o grădină fără a folosi pesticide, să creați sculpturi care să adauge o frumusețe deosebită mediului înconjurător, să învățați să bateți la tobe sau să vă alăturați unui nou cerc de instrumentiști, vreți să scrieți acel roman ? Dificultatea acum este de a face o alegere și de a îmbunătăți ceea ce doriți să faceți. Este o explorare strict personală și nu există nici un mod greșit sau corect în a face acest lucru. Este defapt realizarea minunată că sunteți creatorul vieții voastre de-a lungul întregii vieți, dar programarea societății v-a încurajat să urmați calea "sigură" și să rămâneți mici decât să trăiți grandios. Acum aveți în fața voastră posibilitatea de a trăi grandios !

 A trăi grandios înseamnă că aveți posibilitatea de a alege cum doriți să abordați această nouă arenă de explorare. Care va fi centrul atenției voastre, care va fi scopul vostru, care va fi calea proprie unică. Cum ar fi să fii timid și precaut la început iar apoi să izbucnești din această limitare spre succes în moduri la care nu ați visat înainte? Sau ar trebui să încercați chiar de la început și să vă asumați șansa ca totul să funcționeze așa cum v-ați imaginat? Lumea este cu adevărat scoica voastră, după cum se spune, puteți face orice și depinde de voi să găsiți perla în orice situație! Încredeți-vă în propria îndrumare interioară și inima voastră frumoasă, dacă faceți acest lucru, veți fi întotdeauna în sincronizare divină și plasați exact la momentul potrivit pentru a culege recolta semințelor de iubire și lumină pe care le-ați semănat și care au crescut în bucurie abundență oriunde vă întoarceți.

 Da - iar voi, cei care dăruiți constant, sunteți acum pregăți să culegeți binele pe care l-ați semănat atât de perseverent și generos de-a lungul anilor. Întotdeauna ați făcut ceea ce vi sa cerut în credință și încredere. A-ți ținut jugul responsabilitații cu tenacitate, credință și loialitate, chiar și prin cele mai dificile momente și circumstanțe. Acestea nu v-au dărâmat, ci v-au făcut mai puternici lăuntric ca să vă ridicați întotdeauna precum Phoenixul, în timpu ce focul inițierii vine peste voi. Universul vă zâmbește și vă așteaptă comanda! Acceptați că acest lucru este posibil și permiteți fluxului să devină un râu dezlanțuit ... meritați din plin acest lucru! Știți că sunteți binecuvântați și venerați pe planurile înalte ale conștiinței.
Până luna viitoare ...

 Eu sunt Hilarion

 © Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

 Traducere :Eliza Fati