Pagini

11 iunie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 10 iunie -17 iunie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
==========================================

Preaiubitilor,

Aceasta este un timp pentru a fi împământat şi conectat cu Mama Pământ. Planuiți să petreceți cât mai mult timp afară. Permiteţi-vă să vă deschideți la energiile mai înalte ale Sinelui vostru Înalt şi fiți în contemplare liniştită cât mai mult posibil. Pentru cei care sunteți pregătiți, acesta este timpul procesului de fuziune cu aspectele voastre mai înalte. Lăsaţi grijile şi preocupările lumii acesteia să fie doar ceea ce sunt şi păstrați constant viziunea mai înaltă despre voi înșivă. Acest lucru este cel mai important.

Voi sunteţi pregătiți pentru o deschidere mai mare a constiinței voastre la amintirea a cine sunteți voi și la motivul personal pentru care sunteți aici, în aceste vremuri de Acum. Există multe fiinţe iubitoare din dimensiunile mai înalte care pășesc alături de voi şi care oferă îndrumări şi sfaturi pe măsură ce are loc transmutarea şi transformarea în voi. Veți experimenta caldura care se ridica de la nivelul coloanei vertebrale cu o mai mare frecvenţă acum şi este important să se consume cantităţi mari de apă curată, pură. Acest lucru va ajuta la deplasarea frecvenței mai înalte prin meridianele corpului vostru fizic, în mai mult confort şi uşurinţă.

Păstraţi un curs de echilibru pe drumul pe care l-aţi ales şi aveți încredere că totul este bine. Tot ceea ce iese la suprafață pentru a fi observat, doar trece prin conștiința voastră - binecuvântați totul şi oferiți mulţumiri pentru că acestea vă părăsesc. Pe măsură ce acest proces va continua, va rafina tiparele voastre de gândire şi modurile de exprimare la un nivel mai înalt, mai cuprinzător și mai iubitor. Fiţi conştienţi de faptul că cei din jurul vostru, care s-au trezit s-ar putea să înceapă să exprime ceea ce trebuie să fie eliberat din ei şi devreme ce voi ați trecut deja prin acest proces, puteți fi înţelegători şi răbdători cu modul în care acestea se manifestă prin ei.

Mai presus de toate, păstrați în primul rând iubirea Creatorului în inimile voastre şi amintiţi-vă dragilor că fiecare, care este în fața voastră este de asemenea o scânteie a aceleiași măreţii şi splendori. Ajutaţi-i să recunoască tot ceea ce izvorăște din interiorul lor şi să se accepte pe ei înșiși aşa cum curge, sau în multe cazuri, așa cum explodează sau erupe din interiorul lor. Focurile transmutării pot fi copleşitoare, mai ales atunci când procesul acesta sau motivul acestora nu este înţeles. Informați-i să ştie că acest lucru are loc în fiecare fiinţă umană de pe planetă şi că rezistenţa  le face să pară mult mai intense.

Energiile de curăţare şi transmutarea ale Iubirii mai mari aduc sentimente de mult ascunse şi nerecunoscute şi gânduri care trebuie să fie permise să se exprime, indiferent de cât de intense sunt în expresie. Sfătuiți-i să accepte și să aibă iubire şi compasiune pentru ei înşişi în timpul acestui proces. Acceptarea calmul şi înţelegerea voastră va ajuta enorm. Voi toți ați fost acolo şi ați făcut acest lucru, ați păşit în necunoscut şi ați deschis pentru ei calea pe care să o urmeze şi acum vă întoarceți şi oferiți o mână de ajutor acolo unde este necesar. Şi aşa este.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației
 www.therainbowscribe.com

Traducere-Eliza