Pagini

19 iunie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 17-24 iunie 2012

 Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
==========================================

Preaiubitilor,

Sunteţi într-o perioadă de linişte în aşteptarea influxul de energii înalte care vor inunda curând planeta. Fiți receptivi şi deschiși la aceste energii şi absorbiți cât mai mult din ele. Stabiliţi intenţia voastră de a le primi în grație şi uşurinţă şi aşa va fi. Multe schimbări continuă să aibă loc în corpurile voastre fizice şi ADN-ul vostru este în continuare activat. Următoarele şase luni vor aduce multe revelatii si o conexiune mai mare cu adevărurile voastre interioare. Mult din ceea ce v-a fost ascuns va ieşi la lumina zilei pentru ca voi să reflectați şi să absorbiți.

Rămâneţi conectați la esenta voastră interioară şi lăsați-o să ghideze drumul vostru. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți în cunoaşterea de sine şi ceea ce este important pentru voi pentru a urma rezultatele cele mai înalte şi cele mai bune în tot ceea ce apare în viata voastră de zi cu zi. În relaţiile cu ceilalţi, căutați mereu să vă întâlniți în domeniile de interes comun şi încercați să le reflectați lumina voastră, şi permiteți ca Lumina lor să se reflecte înapoi la voi. Sunteţi într-o perioadă în care vă stimulați unul pe celălalt la dezvăluirea de viziuni şi vise mai mari. Este o perioada interesanta pentru toţi, deoarece fiecare încearcă să fuzioneze cu aspectele sale mai înalte.

Acest lucru va transpare în moduri diferite pentru fiecare dintre voi, iar rezultatele vor fi minunat de diverse deoarece fiecare dintre voi exprima prin intermediul Fiinţei voastre ceea ce este unic, esența voastră. Deveniți cea mai bună echipă de încurajare unii cu alţii , deoarece mai multă veselie şi zâmbete vor facilita progresul mai departe al fiecăruia dintre voi la locul vostru adevărat şi potrivit, pe măsură ce schimbarea erelor continuă să aibă loc. Renunțați la toată frica si îndoiala ce a mai rămas, deoarece tot ceea ce vine prin voi este fuziunea aspectelor mai înalte din voi înşivă. Vor fi perioade prelungite de sentimente de bucurie care vor izbucni din interiorul vostru pe măsură ce lăsați tot ce a fost în spatele vostru.

Rămâneți împământați la Pământ în fiecare zi deoarece el vă va sprijini pe măsură ce va continua să aibă loc metamorfoza înăuntrul vostru. Beți cantităţi mari de apă proaspătă, curată pentru a facilita mişcările noilor energii care vin prin voi şi fiți în aer liber cât mai mult posibil. Practicați exercitii de respiratie profundă în fiecare zi pentru a ajuta să mișcați noile energii pranice în celulele voastre. Permiteți exprimarea a tot ceea ce vine prin voi si observati ce iese. Voi vă reconectați la abilităţile şi talentele, care au zacut latente pentru o lungă perioadă de timp.

Vă sprijinim și pășim alături de voi preaiubitilor în orice moment. Nu uitaţi să invitați prezenţa noastră în vieţile voastre de zi cu zi şi amintiţi-vă că totul este bine, totul este perfect şi mulţumiți pentru toate minunile minunate care au loc.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației
www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza