Pagini

3 iunie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii:3 iunie -10 iunie 2012



Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
==========================================

Preaiubiților,

Aşa cum abordați activitatile voastre de zi cu zi, este important să continuaţi să staţi împământați în fiecare zi şi să vă dedicați un timp pentru a avansa conexiunea cu Sinele vostru Înalt. De asemenea, este foarte important să vă concentrați fiecare gând pe ceea ce doriţi să se manifeste în lumea voastră personală şi pe planeta voastră. În acest fel, Universul se întoarce la voi cu ceea ce emiteți în afară şi Universul este total imparţial în ceea ce vă oferă , căci ceea ce vă oferă este în rezonanţă cu gândurile voastre dominante. Disciplinați minţile voastre, dragilor, deoarece voi sunteți creatori puternici şi aduceți în creație ceea ce gândiți.

Încercaţi să dedicați cât mai mult din timpul vostru liber slavei lui Dumnezeu în toate eforturile voastre, astfel încât să credeţi, să respirați şi să trăiți pentru Dumnezeu, cu Dumnezeu, prin Dumnezeu și așa cum se manifestă  Dumnezeu pe Pământ. Voi mergeți pe o cale singuratică ca să vă menţineţi viziunea pentru o lume mai bună şi o cale mai bună, dar să ştiți că în fiecare zi tot mai multe suflete de pe această planetă se trezesc în conştiinţa lor că există mult mai mult de la viața pe Pământ decât au visat vreodată că este posibil. Această viaţă în care trăiţi este una pe care ați ales-o în mod voluntar, în scopul de a vă pregăti pentru aceste vremuri foarte importante, care au loc în prezent. Aţi perfecționat interiorul Ființei voastre la strălucirea şi claritatea diamantului şi chiar dacă încă lucrați la curăţarea aspectelor mai inferioare din voi înşivă ,care încă persistă, nu vă întoarceți înapoi, voi progresați, și mergeți înainte.

Încercaţi pe cât se poate să staţi acordati la inima voastră şi să continuați să faceți din ea sistemul vostru de ghidare primar. Onorati-vă pentru a avea curajul incredibil de a lăsa în urmă vechile sisteme şi credinţe învechite şi menţineţi o perspectivă mai înaltă. Aveţi experienţa şi capacitatea de a fi locuitorii în mai mult de o realitate şi fiecare dintre voi lucrează în toate dimensiunile în timpul acestor vremuri. Mulți dintre voi simțiți dureri în diferite părţi ale corpurilor voastre fizice  iar acestea sunt tranzitorii şi de natură temporară. Orice boli de lună durată, care au demonstrat recent imbunatatire pot reapărea din nou în intensitatea lor veche, ascultați-vă inima atunci  când se întâmplă acest lucru şi căutați în ea îndrumare.

Dacă vă simţiţi obosiți şi descurajați, cu toate operaţiunile de curăţare şi de eliberare cu care vă confruntaţi,  găsiți un substitut pentru disciplinele voastre de zi cu zi, cum ar fi muzica  armonioasă de înaltă frecvenţă, pentru a ajuta la menţinerea nivelului de energie ridicat deoarece ați muncit din greu prin procesul de purificare. Fiecare frântură de zgură(energie densă) trebuie să fie eliberată din interiorul vostru si din corpurile voastre fizice şi aceasta este o activitate neîncetată, care crește şi descrește cu ciclurile lunii şi soarelui. Permiteți ca aceasta să fie ceea ce este pentru voi, fără rezistenţă şi acceptați tot ce se întâmplă fără a fi prinsi in scenarii dramatice.

Schimbaţi orice poveşti pe care vi le-ați spuns vouă înșivă care v-au menţinut blocați prin re-scrierea script-ului experienţelor voastre de la un moment dat. Concentraţi-vă pe menținerea minții liniştită şi limpede. Ştim că aceasta este o sarcină dificilă, atunci când se întâmplă atât de multe în jurul vostru care vă distrag atenţia de la intenţia voastră de a rămâne concentrați şi împuterniciți. Drumul înaintea voastră este de eliberare şi există multă asistenţă nevăzută de la Familia voastră de Lumină pentru fiecare dintre voi într-un mod sigur şi stabil. Aveți încredere că sunteţi în locul potrivit în sincronizare divină şi să ştiți că totul este bine şi totul este perfect.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

 www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza