Pagini

12 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 11- 18 noiembrie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

Energiile primite aduc ultimele vestigii ale iluziei și percepției pe care omenirea ca întreg le-a acceptat ca adevăr al vieții pe Pământ și așa cum acestea sunt aduse în afară la suprafață va avea loc o aliniere mai mare cu puterea personală a fiecărei persoane. Pe măsură ce au loc aceste revelații în mase, va avea loc multă introspectie în fiecare individ și va apare o reajustare în câmpul de conștiință al fiecărei persoane, care va rezulta într-un progres semnificativ spre întregirea ființei. Prin observarea impactului realizat asupra altora de către acțiunile și faptele unui singur individ, omenirea începe să se întindă dincolo de limitările ei anterioare spre noi culmi de cunoaștere, acțiune și realizare.

Peste tot în jurul vostru, are loc metamorfoza planetei voastre dragi în steaua măreață, strălucitoare care a fost întotdeauna destinată să fie . Tot ceea ce a fost ascuns de la vedere este acum expus pentru că omenirea începe să se vadă pe sine într-o lumină mai mare decât a fost posibil pentru mulți eoni de timp. Tăria și tenacitatea oamenilor de pe Pământ este testată pe măsură ce vine mai multă înțelegere și creștere spirituală din interiorul inimilor lor cu revelațiile continue care sunt aduse la lumină în mass-media care vor începe să ajute la ruperea lanțurilor de control care au ținut Omenirea în strănsoare de prea mult timp. Mulți oameni se trezesc acum la înțelegerea faptului că o mare parte din cunoștințele lor despre lumea în care traiesc au fost de fapt, o iluzie, că există mult mai mult din ceea ce este necesar pentru învățarea și progresul lor.

Mare progres va începe să aibă loc în următoarele zile pe măsură ce mai multe schimbări devin evidente. Mai întâi va veni negarea la ceea ce se întâmplă urmată de o acceptare incomodă că există mai mult decât poveștile care li s-au spus oamenilor. Oamenii la rândul lor, vor începe să ceară o mai mare responsabilitate oamenilor care au fost aleși pentru a-i servi. Peste tot în jurul Pământului, oamenii se vor ridica și se vor separa de legăturile de încredere care au fost acordate membrilor aleși în supravegherea națiunilor lor. Marea purificare este acum peste noi și mai multe informații vor veni la lumină care vor cere constiintei omenirii să facă un salt uriaș înainte. Acest lucru va crea schimbări benefice în toate sistemele de guvernare într-o perioadă de timp relativ scurtă.

Viața trăită ca în prezent pe planeta voastră se află la o răscruce de drumuri și schimbarea este valul viitorului pentru toți. Capacitatea de rezistență a locuitorilor ar trebui să fie evident de clară deoarece fiecare suflet face alegerea lui și alegerea se va face cel mai clar pentru toți. Acestea sunt vremurile în care Lucratorii întru Lumină servesc scopului lor cel mai înalt. Multă lumină este nevoie pentru a menține și ancora energiile cosmice care curg pe Pământ. Nu toată lumea poate face acest lucru imediat, pentru că impune sacrificii necesare de la fiecare individ, pentru ca vehiculul lor fizic să devină canal pentru frecvențele și vibrațiile mai înalte. Toate dependentele trebuie să fie abandonate și depășite, toate obsesiile ego-ului trebuie să fie eliberate pentru ca acest flux de energie să curgă liber.

Acesta este momentul cel mai important pentru a renunța la tot ceea ce a împiedicat atât la nivel personal cât și colectiv. Această cunoaștere va deveni din ce în ce mai clară multora care se trezesc acum la cea mai mare poveste spusă vreodată în analele istoriei umane. Credeți în abilitatea umanitatii de reusi cu această oportunitate de a-si ocupa locul ei de drept în conștiința crescândă că viața se mișcă înainte într-un ritm incredibil și miraculos și că are în fața ei ocazia magnifică de a fi o parte integrantă a acesteia.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati