Pagini

26 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 25 noiembrie - 2 decembrie 2012

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

Acesta este momentul de aliniere înlăuntrul sinelor voastre adevărate, un timp pentru a petrece în contemplare și meditație asupra a ceea ce trebuie să aduceți în lume, darurile voastre, lumina voastră, pentru a străluci fără a vă mai ascunde. Cel mai potrivit este să vă permiteți pe cât posibil cât mai multe momente de introspectie în următoarele săptămâni. Există încă multe straturi de curătare rămase, cu toate acestea, acest lucru nu va fi la fel de intens pentru cei care au făcut în mod constant și metodic munca de confruntare a naturii lor dualiste, recunoscând aceste trăsături în ei înșiși, și eliberând influența lor limitată în viața de zi cu zi.

Încercați să vă acordați într-o nouă vibrație de bază, care este acum gata pentru a fi percepută și asimilată în constiinta voastră. Acest lucru necesită conștientizare în fiecare moment și observarea sincronicități care vă înconjoară. Fiecare moment este o comoară, un cadou care așteaptă să fie deschis, de care sa vă bucurați si pe care sa-l explorați. Învățați să urmați îndemnurile voastre intuitive, pentru că aceasta este influența Sinelui vostru Inalt, care doreste să vă îndrume mai departe pe măsură ce ne apropiem de schimbarea erelor, o oportunitate extraordinară pentru a vă reconecta cu aspectele mai înalte ale voastre și pentru a permite Iubirii pe care o întrupați să iasă la suprafață și să înflorească în adevărul ființei voastre.

Rămâneți în această conștientizare cât de des posibil până când există o cunoaștere certă ce nu mai poate fi luată din nou de la voi. Pământul, regnurile lui și toți locuitorii sunt pregătit pentru absolvire în nivelurile mai înalte de constiinta, învățare și progres și, în curând, marea ceremonie va avea loc. Acest lucru va fi resimțit înăuntrul fiecărui suflet și va fi unic pentru fiecare. Conștientizarea faptului că sunteți mult mai mult decât ați visat vreodată va răsări cu fiecare respiratie pe care o inspirați și bucuria va curge din interior. Pe măsură ce acest sentiment de bucurie crește în intensitate , acesta va începe să dezvăluiască secretele adevăratei voastre naturi.

Pentru că fiecare dintre voi sunteți unici și darurile pe care le aduceți vor veni într-o expresie mai măreață. Aceste daruri vor atrage spre voi pe cei care rezoneaza în aliniament cu ele și vor fi mai mulți căutători ca niciodată în lunga istorie a Pământului, căutători de cunoaștere, de consolare, de vindecare, căutători care sunt însetați să știe mai multe despre adevărata lor natură și despre cea a lumii în care trăiesc. Ați pregătit calea pentru aceste suflete dragi și ele vor găsi darurile pe care le oferiți pentru a-i ajuta în desfășurarea lor. Sentimentele de unitate vor fi cunoasterea predominantă în rândul întregii umanități și toți vor ști că sunt iubiți.

Pentru că noua constiintă, care, chiar și acum strălucește cu o intensitate mai mare asupra lumii este aceea a Iubirii și această forță puternică va aduce cu ea ordinea Divină. Armonia va fi restaurată în toate multiplele fațete ale existenței în funcționarea lumii voastre. Va veni un timp pe planeta voastră când pacea va prevala. Nu poate fi un alt rezultat decât cel mai înalt și acela este o aliniere cu Sursa a Tot Ceea ce Este.

Până săptămâna viitoare ....

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati