Pagini

4 noiembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 4- 11 noiembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

În timp ce încercați să faceți față cu intensitatea mare a valurilor de energie care inundă Planeta voastră, să încercați să păstrați o inimă ușoară. Păstrați ca mantră de zi cu zi cuvintele, "Totul este bine". Acesta este un timp de multă activitate internă pe măsură ce descărcările energetice care au fost deja primite sunt în continuare integrate și asimilate, precum si de a primi de asemenenea în continuare aceste revărsări de daruri pentru Umanitate. Mulți dintre voi vă refugiați în casele voastre și încercați să vă odihniți și să vă relaxați cât mai mult posibil. Pentru majoritatea oamenilor, o descărcare mai mare de energie se traduce în necesitatea crescută de somn pentru perioade mai lungi de timp. Întotdeauna să vă ascultați corpul elemental și să urmați îndemnurile sale.

Pe măsură ce Mama Pământ renaște si trece în tărâmurile dimensionale mai înalte, cei care o locuiesc sunt, de asemenea, o parte a procesului și zicala că suntem cu totii Una are o semnificație mai profundă ca oricând. Acest proces necesită o credință neclintită și curajul de a rămâne ferm în menținerea Luminii pe care o purtati în Fiinta voastră, deoarece mulți oameni sunt acum testați pe măsură ce au loc modificările pe Pământ. Din punctul nostru de vedere, inimile și sufletele umanității se ridică rapid la nivelele de dragoste și compasiune, la speranta si credinta într-un scop mai înalt, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Pentru cei care au experimentat puternica forță a naturii în expunerea ei cea mai puternică, deoarece a provocat pagube în viața atâtora, să știți că există mulțimi de Ființe Angelice disponibile, ce oferă cuvinte de încurajare, si trimit asistență, liniștindu-i si asigurandu-i pe cei care au pierdut atât de mult. Aceștia au nevoie de rugăciunile noastre și de vizualizări pentru ca restaurarea modului lor de viață să fie manifestat în ordinea Divină. Mulți oameni răspund la provocarea de a fi disponibili pentru a ajuta în orice fel posibil. Aceste perioade fac apel pentru a lucra împreună în unitate pentru a aduce cel mai înalt bine pentru cât mai mulți.

Pe măsură ce curățarea și purificarea Pământului continuă să aibă loc, Umanitatea caută în interior pentru a găsi răspunsuri la multele ei întrebări. Mulți oameni percep acum Lumina care straluceste în ei însisi și în cei cu care coabitează în comunitatea lor și găsesc modalități de a face față cu realitatea vastă și copleșitoare a ceea ce s-a întâmplat. Ei oferă mulțumiri pentru viața lor prețioasă și își dau seama că acest lucru este cel mai mare dar care le-a fost dat. Toate celelalte vor fi restaurate în timp.

Rugați-vă neîncetat pentru surorile și frații voștri, care se luptă cu schimbările care au avut loc într-o perioadă așa de scurtă de timp și pentru toți de pe Pământ. Intenționați să se facă manifeste cele mai înalte rezultate pentru binele suprem al tuturor. Oferiți celor care au nevoie ajutorul vostru în orice mod posibil. Mențineți Lumina, mențineți viziunea, deoarece în voi se află speranța lumii.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza