Pagini

17 decembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 16 - 23 decembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

În timpul acestor vremuri, multi dintre voi se confruntă cu un sentiment de finalizare cu toate problemele și provocările pe care v-ați străduit să le transmutați în crearea unei extinderi mai mari a propriei capacități de a vă iubi pe voi însivă și pe alții cu compasiune si acceptare. Voi pășiți dincolo de limitele voastre percepute anterior și vă deschideți câmpurile de energie la potențiale și posibilități mai mari. De fiecare dată când ați făcut acest lucru voi înșivă vă deschideți pentru a accepta mai mult din Lumina voastră mai înaltă să intre. Acum vă pregătiți să vă mutați în noul orizont, care face semn cu mâna dincolo de granițele percepțiilor voastre.

Rămâneți fideli viziunii unei vieți de cea mai mare bucurie pe care vă o puteți imagina pentru voi înșivă. Vedeți-vă cum trăiți aceste vieți în realitate. Visati măreț și creați o imagine completă a vieții visurilor voastre, pictând în toate detaliile toate pe care le-ați vedea și experimenta în această viață ideală. Adăugați textură, culoare și țeseți totul cu imaginația voastră în cea mai perfectă creație pe care vă o puteti imagina. Schimbați sau adăugați la acest lucru pe măsură ce spiritul vostru vă îndrumă până când vă puteți simți complet multumiti si plini de bucurie cu creația voastră Vedeți-vă întreg și perfect și vedeții pe alții în jurul vostru cum se bucură de visele lor cele mai mari care se desfășoară așa cum doriți pentru viata voastră. Aceasta este lumea la care sunteți în procesul de creare, în care toată lumea are tot ceea ce are nevoie pentru a trăi în pace, fericire, împlinire, libertate și bucurie.

Haosul din jurul vostru este semnul că Lumina vine în mai mare măsură. Sunt mulți care încearcă cu disperare să-și păstreze vechea paradigmă în care înșelăciunea, minciunile, umbrele, frica, si haosul conduc ziua. Acele vremuri sunt aproape si va necesita ca iubiții noștri Lucratori în lumină să mențină constant Lumina, cu toată puterea și lumina pe care o pot aduna în fiecare zi, cu scopul de a aduce echilibrul și ordinea divină în partea lor de lume. Trimiteți energia Iubirii la oamenii și locurile de pe Pământ care sunt în chinurile de suferință și de șoc. Amintiți-vă că aveți puterea și că puterea este IUBIREA. Este prin această lucrare prin care Lumina va continua să prevaleze.

Permiteți acordajele și recalibrarea corpurilor voastre fizice, eterice, mentale și emoționale să continue în actualizarea lor, pe măsură ce șabloanele divine umane se schimbă în forma din jurul vostru. Voi veți experimenta mai multe momente de pace și mulțumire cu bucuriile simple ale vieții voastre. Faceti-vă timp ori de câte ori aveți nevoie pentru a vă hrăni în orice fel vă simțiți îndrumați. Hraniți-vă mintea si emotiile cu gânduri continue de frecvențe mai înalte în formă de imagini mentale în imaginația voastră, cu afirmații, cu decrete, cu rugăciuni și meditație. Acest lucru este esențial pentru depășirea activităților dimensionale joase care au avut loc.

Să știți că pe măsură ce faceți apelul pentru Lumea pe care o meritați si o doriți, în mod individual și colectiv pentru cei dragi și pentru întreaga umanitate, noi, cei din familia voastră de Lumină și Legiunile Angelice de Lumină vom potrivi si amplifica de zece miliarde de ori fiecare apel, care este făcut pentru binele suprem al tuturor. Suntem împreună în această mare schimbare și transformare, pentru că pe măsură ce pământul se schimbă, la fel face și umanitățea și dimensiunile mai înalte ale Luminii. Toate lucrează în unitatea scopului și timpului divin. Noi, cei de Familia voastră de Lumină avem cea mai mare admirație și respect pentru rolurile pe care le-ați ales să le jucați în aceste vremuri memorabile. Noi suntem aici și niciodată nu sunteți singuri.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati