Pagini

31 decembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 30 decembrie 2012-6 ianuarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Aerul este însufleţit cu uimire și magie. Există un sentiment de anticipare care se răspândește, a ceva minunat ce are să vină. Ați ajuns la destinația voastră și acum vă stabiliți Schimbările în interiorul vostru și în viețile voastre personale au loc la nivelurile subtile ale fiintei voastre, mai degrabă decât într-o trecere dramatică într-o realitate cu totul nouă. Acest lucru este așa cum ar trebui să fie, pentru ca cei care călătoriți în această aventură să aveți timp pentru a observa diferența și să deveniți conștienți de faptul că ceva profund a avut loc.

Aceste modificări au loc în mod continuu în fiecare dintre voi. Există ritmuri și valuri la descărcările de energii, astfel încât asimilarea să poată avea loc înainte de următoarea revărsare copleșitoare. Deveniti constienti de fluxul și refluxul acestor procese, așa cum apar și vă va ajuta să știți când să așteptați simptomele familiare (de acum )de activare și de asimilare. Ascultati-vă corpul elementar în timpul acestor vremuri și urmați îndemnurile interioare. Multi dintre voi se confruntă cu somnolență crescută de-a lungul zilei și va ajuta să onorați acest sentiment stând de fapt, culcat sau șezând în liniște pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a permite integrarea să aibă loc cu relativă ușurință.

Acest proces în care vă aflați în prezent este asemănat cu stadiul de cocon al ciclului de viață al fluturelui. O mai mare integrare are loc cu aspectele mai înalte ale Divinității voastre si acest lucru va necesita folosirea tuturor simturilor voastre, mai ales a facultăților voastre intuitive. Voi învățați să urmați îndemnurile interioare ale inimii voastre, mai degrabă decât a asculta pălăvrăgeala neîncetată din mintea voastră care încearcă să mențină controlul asupra domeniului său care v-a ținut în robie de milenii. Pot exista perioade de mare disconfort si anxietate inexplicabilă. Observați gândurile care vin mai departe și veți înțelege că experiențele voastre din trecut, care au fost deja experimentate si care acum s-au dus defilează în fața voastră pentru o evaluare finală.

Pur și simplu priviți, permiteți și recunoasteți faptul că aceste experiențe v-au ajutat pentru a ajunge la punctul în care vă aflați acum. În acest moment învățați cu adevărat cine sunteți. Timpul a onorat zicala "cunoaște-te pe tine însuți", ce are o mare semnificație acum. Sunteți toți în procesul de separare a ceea ce sunteți cu adevărat (divin) de ceea ce nu sunteți, pentru a ajunge la o mai mare armonizare în interior. Această perioadă de incubație variază în funcție de fiecare individ pe măsură ce conștientizarea vine la fiecare. Fiecărui suflet îi este oferită posibilitatea de a recunoaște tot ceea ce nu mai functionează pentru el pentru a crea un nou model de urmat, care îl va lua în noua direcție pe care doreste să o creeze.

Oferiți-vă vouă înșivă această experiență, fără judecați sau întrebări, deoarece tot ceea ce ați experimentat a fost o parte necesară a desfășurării voastre. Cel mai mult, dragii mei, iubiți-vă necondiționat, cu toate ciudateniile personale si modurile de exprimare. Există un dar în tot ceea ce ati experimentat, pentru voi înșivă și pentru cei din jurul vostru. Eliberarea modelelor de comportament care nu mai servesc calea pe care o alegeți va accelera noua voastră călătorie în teritoriul necunoscut ce perseverează mișcător înainte. Iubiți-vă unii pe alții așa cum vă iubește Unicul pe voi, așa cum vă iubim noi. Totul este bine!

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati