Pagini

19 decembrie 2012

Mesajul Arhanghelului Uriel

Publicat în 17 decembrie 2012 | de administrator

Arhanghelul Uriel - "Fiți buni unul cu celălalt"

Fiți buni unul cu celălalt, practicați compasiunea cu toată lumea, trăiți cu acceptarea voastră și a celorlalți. Trăiți în plinătatea puterii și perfecțiune în fiecare moment. Când folosiți bunătatea în interacțiunile voastre cu altii voi le oferiți darurile de acceptare, dragoste și compasiune. Bunătatea înseamnă mai mult decât a fi bun cu altii, aceasta este o stare de conștientă spirituală, în care va conduce natura voastră spirituală, vorbind de la divinitatea voastră la sinele divine "ale altora, devenind o lumină strălucitoare pentru alții. Când sunteți buni cu celălalt lumina voastră strălucește mai puternic decât orice întuneric din jurul vostru. A fi bun cu celălalt indiferent de ceea ce vi se face sau vi s-a făcut ,vă permite să stați în puterea voastră și să alegeți modul în care veți interacționa cu cei din jurul vostru.

Bunătatea implică parteneriatul vostru uman / divin, care este cea mai înaltă expresie a luminii voastre. Prin aceasta vă exprimați măiestria voastră și vedeți potențialele nelimitate pentru fiecare situație. Nu puteți fi supărat dacă alegeți bunătatea, nu puteți fi plin de resentimente, rănit, sau dezamăgit. Bunătatea nu este o stare de a face sau de a permite altora să profite de voi, este o deschidere care invita pe alții să experimenteze lumina voastră așa cum ați ales să o exprimați. Atunci când alegeți să fiți buni voi rezistați tentatiei de a judeca și, în loc, exersați iertarea. Incepeți fiecare conversație în spiritul iertării, astfel încât orice negativitate care este posibil să apară de la cineva să nu se conecteze cu o rana trecută sau rană dinăuntrul vostru. A fi bun nu înseamna a face lucruri pentru altii, înseamnă a fi conștient de nivelul lor de creștere spirituală și de înțelegere și de modul în care aceasta afectează capacitatea lor de a interacționa cu voi.

Dacă îi abordați pe toți cu bunătate, setați vibrația energetică pentru această interacțiune și sunteți liderul nu, cel care urmează. Bunătatea voastră nu are nevoie de "acceptare din partea altora și, uneori, ea nu va fi, dar cu ea nu vă veți judeca pe voi însivă pentru lipsa de apreciere a altora. Bunătatea permite ca bucuria, dragostea, și pacea să domine în orice relație. Vedeți bunătatea voastră ca pe un cadou pe care l-ați stabilit în fața cuiva, apoi permiteți să vi se răspundă în felul în care se poate. Lăsați bunătatea să fie adevărul vostru, astfel încât să nu fiți distrasi de rănile sau problemele altora. Bunătatea vă permite să vă deconectați cu compasiune, în momentul în care devine necesar, și să eliberați pe deplin orice energii karmice, pentru a permite vindecarea voastră să fie completată.

Darul vostru de bunătate deschide usa la noi moduri de interacțiune, care sunt libere de conflicte si frică. Atunci când alegeți bunătatea ca vibrație energetică pe care o împărtășiți cu alții voi creați vindecare pentru voi si oferiți darul de vindecare altora. Puteți crea, de asemenea, această vibrație în lumea din jurul vostru și pentru planetă pe măsură ce fiecare bunăvointă a voastră de a fi buni cu ceilalți și cu toată lumea este amplificată și manifestată în lume. Imaginați-vă cum ar fi lumea dacă fiecare ar fi bun unul cu celălalt. Este ceva ce puteți crea pentru voi înșivă și pentru lume atunci când sunteți buni unul cu celălalt. Țineți spatiul energetic pentru bunătate și să știți că fiecare act de bunătate este important la procesul de vindecare cu care pământul și umanitatea se confruntă în prezent. A învăța să fiți buni unul cu celălalt este o parte importantă a acestui proces și este un cadou pe care vi-l puteti oferi vouă și altora în fiecare zi.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/

Traducere- Eliza