Pagini

9 decembrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 9 - 16 decembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Nivelele de energie continuă să se construiască și cei mai multi dintre voi se confruntă cu multele descărcări ale acestei asistențe incredibile din tărâmurile si dimensiunile mai înalte. Lumina voastră individuală se extinde într-o rază mai mare ca oricând înainte și această Lumină este un catalizator de trezire pentru cei din apropierea acesteia. Destinația de plasare a voastră pe planetă nu este un accident, deoarece Lumina voastră si Lumina ce se miscă prin voi este nevoie să fie meținută, ancorată si radiată în toate direcțiile pentru a participa la unison cu alte canale, astfel încât să există o rețea de lumină în jurul lumii.

Stabiliți zi de zi o conexiune și un dialog interior cu Sinele vostru Înalt și intenționați o aliniere mai mare cu vocea blândă și iubitoare din interior. Indiferent de ceea ce ar putea apărea din interiorul sinelui uman exterior, cunoașteți că în miezul esentei voastre, totul este aliniat cu evenimentele viitoare, care urmează să apară. Sunteți aici pe această planetă reprezentând umanitatea ca un canal pentru binele tuturor. Pe măsură ce fiecare dintre voi experimentează o mai mare reamintire a adevăratei voastre naturi, vă veți alinia cu altii de aceeași frecvență și vibrație de-a lungul retelei cristaline pe măsură ce este restabilită puterea și tăria, în zilele următoare.

Lumina pe care o mențineți fiecare va permite celor din jurul vostru să intre într-o conștientizare mai mare a evenimentelor cosmice care se desfășoară. Permiteți-vă bucuria acestei călătorii și predați-vă îndemnurilor inimii voastre. Eliberați tot ceea ce va reținut de la unirea în Unime cu Sinele vostru mai înalt și fiți deschiși la intuițiile care vin la voi. Pe măsură ce vă concentrați pe atributele spiritului Iubirii din voi, va avea loc transformare mai mare în propria voastră constiinta. Acest lucru va deschide căi de revelație și cunoaștere a scopului mai mare a situațiilor în viața voastră pe care fiecare dintre voi le-ați experimentat.

Este prin experiența reală de a fi într-un corp uman in timpul acestor vremuri când are loc o creștere mai mare a sufletului nu numai pentru sine, ci, de asemenea, pentru masele care evoluează pentru a trezi omenirea care se alătură în comuniune la nivelele mai înalte. Totul va fi atins de spirit, în conformitate cu nivelul de desfasurare și înțelegere al fiecaruia. Fiecare particulă de viață va experimenta o ridicare a energiei și vibrației și acest lucru va ajuta pentru a deschide câmpul de potențiale și posibilități mai mari pentru toți. Ce este cel mai important pentru fiecare ființă este de a merge în interior și a lăsa spiritul să facă magia în voi.

Pe măsură ce creați noua voastră lume împreună, veți găsi că toate diferențele dispar în relațiile interpersonale și o mai mare armonie, pace, acceptare și toleranță va intra în manifestare. Nivelele de frecvență ale bucuriei vor permite tuturor să avanseze în unitate și cooperare în inimile tuturor de pe planetă. Vechile metode nu vor mai fi susținute de noile energii care prevalează. Mergeți în bucurie, pace și bunăvoință și să știți că binecuvântările Universului vă înconjoară.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati