Pagini

1 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 31martie - 6 aprilie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce veți continua să eliberați vechile tipare si ciclurile de gândire și comportament, descoperiți că vă simțiți mai siguri și mai încrezători în voi înșivă și abilitățile voastre. Noi vedem că vă amintiți în mod constant de Lumina care sunteți și vă țineți ferm de ea. Acest lucru este foarte important, deoarece ajută la întărirea câmpului mai mare de Lumină care înconjoară planeta voastră acum și vă permite să-l accesați. Aceia dintre voi care au primit un aflux mare de energii cosmice în ultima săptămână sunt acum în procesul de integrare în totalitate a acestor energii în sistemul vostru energetic. Acesta este modul în care funcționează procesul, pentru a permite în condiții de siguranță întregii omeniri să aibă posibilitatea de a absorbi cât mai mult posibil din energiile noi și energiile mai înalte pentru ca modificările în interior să poată avea loc.

Următoarele zile vor continua să adauge un coeficient de mai multă lumină și iubire atmosferei de pe Pământ. Este ușor accesibil pentru toată lumea și tot ce este necesar pentru a face uz de acesta în mod competent este intenția și declarația de a face acest lucru. Noi, ca Familia voastră de Lumină, vă asistăm pe fiecare dintre voi pentru a profita de aceste energii pentru a transforma si transmuta tot ce a mai rămas ce vă mai ține încă în robie în a treia dimensiune, care acum dispare. Sunteți din ce în ce mai ușori, în corpul vostru fizic acum, voi radiați această Lumină oriunde ați merge și este din ce în ce mai vizibilă pentru ceilalti din jurul vostru. Ei nu stiu exact ce ESTE diferit în legătură cu voi dar observă că este cu sigurantă ceva.

Cu cât puteți menține și păstra mai mult din energiile înalte care vin cu atât mai mult acest câmp de lumină în jurul vostru se extinde în influența lui. Doar prin a fi voi înșivă, oriunde ați merge, voi lăsați amprenta voastră energetică si în acest fel afectați profund pe toți și totul. Animalele voastre de companie observa diferența și doresc să se apropie atunci când vă aflați în apropierea acestora, astfel încât acestea să se poată scălda în aceste energii. Toate creaturile din jurul vostru observă Lumina și sunt atrase de aceasta vă rugăm să păstrați acest lucru în minte atunci când vă întrebați de ce vedeți atât de multe creaturi în locul vostru de reședință. Voi le oferiți speranță și un sanctuar, în aceste vremuri de schimbare.

Noi vă spunem că cea mai sigură și cea mai rapidă modalitate de a accelera progresul vostru este de a face munca interioară prin a vă confruntă onest cu voi înșivă, iar asta include sinele voastre umbră, și prin folosirea puterii de iertare a tot ceea ce veți găsi acolo. Iertarea de sine și iertarea altora a tot ceea ce s-a întâmplat și a avut loc în viața voastră vă va ridica la o rezonanță mai înaltă, care o va face mai ușor să se mențină în vremurile care vin. Actul de iertare disipă sentimentele de furie si sentimentul de nedreptate mult mai rapid decât orice alte metode pe care le-ați putea încerca. Ea vă purifică inima și toate celelalte chakre și acest lucru vă lasă deschiși pentru a primi chiar mai multă lumină pe măsură ce aceasta vine.

Vă veți găsi alternând între a simti nevoia de perioade lungi de somn și senzația de a fi energizat pentru a începe noi proiecte. Aclimatizați-vă la aceste cicluri și acceptați aceste vremuri de odihnă; doarece corpul vostru elementar apreciază cu adevărat confirmarea de la voi în acest mod astfel încât ajustările să poată fi făcute pentru a vindeca și îmbunătăți funcția sa. Când vă simțiți energic, acesta este momentul de a pune în aplicare aceste idei creative care vin la voi din câmpul mai mare de posibilități infinite și puteți obține o mulțime în timpul acestor vremuri. Amintiți-vă să vă folosiți puterea de discernământ în toate lucrurile și să faceți alegerea cu privire la ceea ce alegeți să acordați atenție, pentru că aceasta este ceea ce se va manifesta în lumea voastră. Chemați-ne des, astfel încât să putem deveni mai activi în sprijinirea voastră în fiecare zi.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati