Pagini

17 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 16-23 iunie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Zilele care sunt înaintea voastră aduc conexiuni mai profunde luminii care este în voi. Cei mai multi dintre voi vă conectați acum ființa înnăscută la Mama Pământ zi de zi și acest lucru vă ajuta să rămâneți împământați în percepțiile voastre în ce privește lumea din jurul vostru. Se întâmplă multe, care ajuta pentru a crea schimbările care sunt necesare pentru a mișca omenirea mai departe într-o mai mare conștientizare și conștiință. Trezirea la un nivel de masă are loc acum și acest lucru este ceva ce fiecare suflet de pe planetă a ales la nivelul sufletului său. La nivel de suflet, este unitate în scop și acesta este de a aduce Pământul și toți locuitorii săi în aliniament mai mare cu destinul lor glorios.

Observați cu toții accelerarea gradului de conștientizare în cei din apropiata voastră vecinătate și luarea în considerare atentă și serioasă a tot ceea ce trebuie să fie adus la lumină, pe care ei o recunosc. Cei care sunt aici pentru a conduce drumul pasesc înainte în rolul lor ca agenți ai schimbării și sunt pregătiți să stea în lumina lor și să fie o voce pentru schimbare. Trimiteți acestora lumină și rugăciuni de protecție, deoarece calea pe care au ales-o nu este cea mai ușoară. Totuși, ei au puterea sufletului de a persista în viziunea lor mai înaltă despre o lume mai bună. Trezirea va continua să progreseze exponențial și impulsul va duce la transformarea pașnică a tuturor vechilor paradigme care nu mai rezonează cu noua realitate a Pământului.

Aceia dintre voi care au ținut lumina și viziunea voastră mai înaltă începeți să înțelegeți modul în care decurg eforturile voastre . Este pentru membrii tineri ai omenirii pentru care ați creat aceste noi paradigme care acum pas cu pas devin asa cum au fost, acestea le-a dat posibilitate și i-a împuternicit pe acestia să pășească înainte în aceste momente de acum ca și vestitorii care se ridică și răspândesc mai departe sentimentele din fiecare inimă umană. Ei pun sub semnul intrebarii paradigmele stabilite și întreabă de ce? De ce trebuie umanitatea ca întreg să accepte astfel de metode limitate și constrânse de a fi, în timp ce merge pe calea ei pe Pământ? Cu siguranță trebuie să existe o cale mai bună, o modalitate mai pașnică și mai împuternicită de a trăi viata..

Lăsați-vă inimile să fie înveselite de curajul lor și de sacrificiul vieții lor, așa cum le știau, pentru a crea o cale mai bună. Trimiteți lumina și iubirea în noile grile cristaline care conectează acum întreaga umanitate și conștiința sa, și pătrundeți în atmosfera Pământului cu flacăra violet a transmutării. Acesta este un serviciu care îl puteți fiecare efectua în tăcere și liniște în timp ce abordați preocupările de zi cu zi. Nu aveți idee cât de mare este acest serviciu într-adevăr Planului Divin, pentru înființarea unei noi Epoci de Aur pe Pământ. Ați făcut acest serviciu de zeci de ani și roadele muncii voastre vin acum la îndeplinire.

Amintiți-vă să petreceți cât mai mult timp în natură după cum vă permite situația, și să beți cantități mari de apă pură curată pentru a permite corpurilor voastre fizice să se adapteze la noile energii, cu o mai mare usurintă si confort. Cel mai mult dintre toate, încurajați-vă și iubiți-vă, pentru că aceasta este cea mai mare zona unde este nevoie de îmbunătățiri pentru întreaga omenire. Este timpul pentru a elibera subconștientul universal al formei-gând "nu sunt suficient de bun", care a ținut omenirea ostatică. Este timpul să începeți a vedea măreția, care a fost ascunsă în voi și care acum începe să izbucnească spontan. Aduceți bucurie și râsete în ecuație, astfel încât să lumineze povara grea pentru toată lumea.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati