Pagini

24 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 23-30 iunie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce priviți cum se năruie sistemele vechi lumii și paternurile meteorologice se schimba peste tot în lume, cu toate ramificațiile sale, rămâneți liniștiți în inima voastră și păstrați-vă puternic viziunea pentru intentia voastră pentru o schimbare pașnică într-un mod mai bun de viață. Mențineți intenția pentru creșterea gradului de conștientizare a tuturor locuitorilor Pământului. Pe măsură ce răspund acestor provocări, ceea ce izvorăște dinăuntrul acestora este bunătatea lor înnăscută și înțelegerea că toți sunt una și că ceea ce se întâmplă unuia ,se întâmplă tuturor și acestia își deschid larg inimile lor pentru a cuprinde surorile și frații lor, în timpul lor de nevoie.

Trimiteți dragostea și energia de vindecare pentru cei care sunt în necaz în timp ce acestia se confruntă cu pierderile lor și se împăca cu ceea ce este cu adevărat important în viața lor de zi cu zi. Lăudați spiritul uman în toată diversitatea lui și țineți spațiul pentru ca toți să devină mai conectati la adevărul ființei lor. Toți de pe această planetă în acest moment sunt cei care au ales să experimenteze schimbările și transformarea care are loc acum. Ele sunt sufletele care știau că au avut tăria și tenacitatea de a rezista la situații provocatoare în mijlocul cărora se află. Multe revelații interioare vin în timpul acestor evenimente care îi vor ajuta să rămână puternici.

Pe măsură ce fiecare persoană se schimbă în inimile sa și permite inimii să treacă la o mai buna întelegere a scopului mai extins al evenimentelor, care sunt acum în fața lor, are loc o reevaluare în interiorul lor în ce privește calitățile sufletului uman care contează cu adevărat. Calitățile de compasiune si generozitate pentru surorile și frații lor și amintirea valorii vieții umane și experienței iau naștere din interior. Așadar, fiecare suflet iese din necaz, cu o mai bună înțelegere a ceea ce este important de hrănit și stimulat în propria minte, inimă și suflet. Acestea sunt perspective care rămân pentru ai ghida pe acestia de-a lungul călătoriei lor.

O înțelegere a naturii temporare a materialității creează o dorință de a se conecta cu ceea ce este de o valoare mai mare pentru fiecare suflet. Aceste lecții și perspective determină spiritul uman să caute o modalitate mai bună și prin urmare va fi o mișcare de masă a celor care caută răspunsuri, vindecare si bunastare căutându-i pe cei care sunt gata de a servi în această capacitate. Va fi în curând un mare aflux de căutare din partea umanității pentru înțelegerea evenimentelor care se întâmplă atât de evident chiar în fața ochilor ei. Nu mai pot fi negate aceste evenimente ca fiind separate de întreaga planetă. Aceste suflete vor folosi instrumentele lor de tehnologie pentru a le oferi răspunsurile lor.

Pentru cei care au trecut deja prin aceste teste ale spiritului uman și care s-au pregătit, acum este momentul în care darurile pe care le aduceți vor fi căutate și găsite. Fiți gata pentru a merge în serviciu mai mare în numele umanității. Există o accelerare a constiintei care are loc și umanitatea este pregătită pentru a găsi următorul pas. Acesta este rolul pe care voi, preaiubitilor îl puteți îndeplini acum prin portalurile de pe Web-ul din întreaga lume. Rămâneți puternici și centrati și amintiți-vă să vă umpleți din nou propriile energii în moduri care functionează pentru voi.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati