Pagini

10 iunie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 9- 17 iunie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

În aceste următoarele câteva săptămâni mai mult din abilitățile și darurile voastre naturale și înnăscute vor deveni mai clarificate în voi. Darurile voastre intuitive vin într-o mai mare concentrare și conștientizare în voi și un sentiment mai mare de unime și de unitate cu ceilalți și toate minunile de pe pământ va pătrunde constiinta voastră. Vor continua, de asemenea, să fie mai multe momente de confuzie și ceață mentală pe măsură ce sistemele creierului si corpului sunt recalibrate și aliniate la cele mai înalte potentiale ale voastre și cel mai mare bine. Totul asupra a ceea ce v-ați concentrat energia și care este aliniat la binele individual și colectiv va începe să se manifeste pentru voi într-un mod minunat.

Cei care au făcut lucrarea spirituală de curățare, rafinare și purificare a corpurilor, mintii și sentimentelor lor sunt conștienți de faptul că există un sentiment de ceva mare și minunat pe cale să se întâmple. Acest lucru este în anticiparea mișcării cerului în aliniament mai mare cu centrul galactic în schema cosmică a lucrurilor și acest lucru va deschide un tărâm cu totul nou de potențial în umanitate și în conștiința colectivă. Totul este într-o constantă mișcare și transformare la nivel eteric, dar durează mai mult timp să se manifeste pe planul Pământului si în interiorul vostru.

Dacă nu ați făcut-o deja, începeți să petreceți mai mult timp în aer liber în soare timp de cel puțin 20 de minute în fiecare zi, doar uitandu-vă la soare în liniște și reverență. Soarele este dătătorul de viață al energiilor și cunoștințelor suplimentare pentru toți cei care sunt pregătiți. Încălziți-vă în strălucirea și căldura sa și conectați-vă la copaci, plante, păsări și alte creaturi din mediul vostru. Observați cât de mult sunteți conectați la tot ce este în jurul vostru si observați că are loc comunicarea între voi. Veți observa că există un sentiment de familie și unitate în întâlnirile voastre cu păsările și animalele. Voi observați ca ele sunt prietenoase și mai încrezătoare decât înainte.

Asigurați-vă că vă împământați adânc în inima de diamant cristalin a pământului, vizualizând un cordon de lumină din chakra rădăcină mergând adânc în centrul pământului, și ancorându-se în diamant acolo și curgând înapoi sus pe coloana vertebrală până în chakra voastră coroană și tot drumul până la diamantul Marelui Soare Central, la Centrul Galactic, astfel încât să aibă loc un flux de energie în voi. Voi sunteți canalele cosmice care sunteți aici pentru a ajuta pământul la extinderea luminii sale în miezul său pentru a deveni frumoasa stea, care este destinul său radiant.

Minunile care așteaptă să fie descoperite stau emotionate și pregătite pentru ca omenirea să se conecteze cu ele. Regatul elemental este cu bucurie în serviciu la întreaga creație, ajutând pentru a aduce în formă ceea ce este imaginat prin frumoșii co-creatori ai noi realități a pământului, ființele magnificele de lumină care sunteți fiecare dintre voi. Concentrați-vă frumoșilor, și păstrați-vă viziunea!

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION

* Notă de la Marlene ... Tocmai am dat peste acest articol în sincronicitate și m-am gândit să postez link-ul  aici: http://charbelmaklouf.wordpress.com/2013/06/07/nasa-confirms-super-human-abilities-gained-through-sungazing/

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati