Pagini

28 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 27 octombrie - 3 noiembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Lumea din jurul vostru este umplută cu multe distracții care necesită atenția și concentrarea voastră . Este foarte usor să fiti prinsi în jocuri de polaritate , pe măsură ce au loc și este important pentru Purtătorii de lumină să-ți mențină poziția. După cum ați experimentat deja de multe ori , titlurile de știri din mass-media sunt generate pentru a atrage adepți . Amintiți-vă că acolo unde v- ați pus gândurile și atenția este ceea ce la rândul său va aduce în manifestare . Este recomandabil să vă păstrați gândurile și atenția asupra a ceea ce doriți să experimentați în lumea voastră personală , mai degrabă decât pe ceea ce se dizolvă și se dezintegrează în frecvențele mai înalte . Vechile paradigme ale lumii nu mai funcționează , chiar dacă există un efort frenetic de a le aduce înapoi .

Acest mesaj vă cere să faceți un efort comun pentru a radia lumina voastră prin metodele individuale de aplicare, cu mare determinare și intenție . Imaginați-vă planeta înconjurată de o lumină albă-aurie care strălucește în univers . Imaginai-vă propria voastră lumină radiind și extinzându-se în sfera voastră de influentă cu mare dragoste și intensitate . Omenirea ca un întreg trebuie să se miște dincolo de propriile probleme individuale la o concentrare a ceea ce este pentru binele tuturor . Începeți să vă întrebați ce ar face Sinele vostru Inalt sau Cristic în situațiile cu care va confruntati . Trebuie să FIȚI lumina și dacă , în problemele personale , alunecați înapoi în reacție , mai degrabă decât într-un răspuns iubitor , iertați -vă pe voi și pe alții și continuați să practicați disciplinele de zi cu zi . Fiecare moment este o altă oportunitate de a regrupa și reînnoi atenția voastră pe rolul vostru în calitate de Purtători de lumină.

Schimbările care au loc necesită flexibilitate si adaptabilitate și renunțarea la așteptările anterioare care nu mai sunt viabile pe calea pe care ați ales să mergeți . Trebuie să faceți tot posibilul pentru a rămâne ferm pe ea . Există ispite zi de zi pentru a vă ține departe de ea și s-ar putea să fie de ajutor a scrie obiectivele și planul de zi cu zi ca un Purtător de lumină pe această planetă , astfel încât să vă puteți referi la ele pentru reînnoirea atenției atunci când drumul pare întunecat și confuz . Energiile continuă să accelereze trezirea umanității la noi percepții și perspective care au creat discordia inițială în ea pe măsură ce trezirea la adevărul asupra vieții de pe pământ așa cum a fost , pătrunde în conștiința lor . Trezirea inițială aduce un oarecare disconfort , dar în cele din urmă eliberează fiecare individ pentru a trece dincolo de iluziile din trecut și a vedea cum au stat într-adevăr lucrurile în lume.

Tema de bază pe măsură ce înaintați în luna următoare este atentia dedicată luminii . În acest fel, se face mai mult decât puteți ști conștient și înțelege , dar fiți siguri că aspectele voastre mai înalte sunt foarte conștiente de necesitate. Voi cu toții învățați să fiți stăpânii vieții pe această planetă , prin folosirea gândurilor , cuvintelor si faptelor în dăruire și concentrare zi de zi. Pentru a fi maeștrii în orice , trebuie să fiți persistenti și consecventi în eforturile voastre pentru a deveni asta. Aveți toate instrumentele la dispoziție și tot ce este necesar este cunoașterea și înțelegerea faptului că în acest mod produceți o diferență în lumea voastră , pentru voi si pentru cei dragi .

Forțele luminii asupra acestei lumi își fac în liniște munca lor și sunt în mare parte nerecunoscute pentru contribuția lor la binele mai mare al tuturor . Ele lucrează în anonimat , astfel încât acestea să-și poată face munca lor fără rezistență mare de la cei care s-ar opune . Prin faptele și devotamentul lor , ele sunt catalizatori pentru a aduce mai multă lumină în lume declanșând prin urmare și permitând eliberarea din cătușele care au ținut omenirea ostatică în vibratiile joase ale acestei lumi pentru mult prea mult timp . Fiecare efort pe care fiecare Purtător de lumină îl face este amplificat de cei din tărâmurile si dimensiunile înalte . Nu sunteți niciodată singuri în eforturile voastre de a aduce planeta și umanitatea în dimensiunile înalte . Este un efort unitar , care este întotdeauna sprijinit la acest nivel .

Până săptămâna viitoare ....


EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati