Pagini

21 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:20-27 octombrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor ,

Priviți -vă în oglindă și veți vedea că transformarea corpurilor voastre fizice se produce. Există o strălucire în înfățișarea voastră și un ceva nedefinit pe care cei din jurul vostru îl percep . Acest lucru se va întâmpla mai frecvent cu fiecare eliberare de succes a programelor și sistemelor de credintă vechi pe măsură ce acestea au loc . În timp ce se renunță la acestea, mai multă lumină este asimilată în sistemul vostru de operare uman. Mulți dintre voi au un mare câmp de lumină care se extinde în mod constant, ce vă înconjoară oriunde ați merge și acest lucru este o bine venită , deși nepercepută , binecuvântare pentru oamenii din câmpul vostru de influență.

Știm că acesta nu este un proces ușor pentru a face față singuri și a recunoaste responsabilitatea pentru tot ceea ce s-a întâmplat în viața voastră și aplaudăm curajul și dorința pe care le-ați aratat fiecare în timp ce au apărut din adâncul vostru tiparele și credințele vechi. Amintiți-vă un adevăr important, care este că sunteți Lumină și ați venit să serviți prin a FI ea(NT*lumina) . Voi sunteți fiecare avanposturi ale divinului și asta a fost , uneori, o singură sarcină de îndurat . Să știți că cei din familia voastră imediată cu care aveți interacțiunile de zi cu zi sunt sufletele care au fost de acord să joace rolul de catalizator în aceste vremuri care ajută pentru a declansa un alt nivel de eliberare și de introspecție în timp ce procesul de ascensiune continuă.

Pentru aceste roluri este un acord comun , care a fost făcut pentru a avea loc elberarea în fiecare persoană de la tot ceea ce a reținut-o în urmă de la reamintirea adevăratei stări ca și copil al divinului. Există încă multe de învățat , care trebuie să aibă loc înăuntrul acestor persoane și în voi înșivă și acest lucru este cel mai bine facilitat de o atitudine umilă ca învățător și ca elev . Uneori , sunteți învățătorul și , uneori, elevul și prin acest proces , creșterea și înțelegerea are loc , iar rezultatul final este extinderea înțelegerii , compasiunii și empatiei . Spiritul ia fiecare ocazie pentru a prezenta în continuare dezvoltarea calității sufletești de a iubi.

Vechea paradigmă a Lumii și-a lăsat amprenta asupra fiecărei ființe umane și toată lumea de pe planetă se străduiește acum să se ridice deasupra acestor limitări într-o unitate mai mare a aspectelor individuale ale acestora, astfel încât să poată avea loc o unitate mai mare în conștiința colectivă a umanității . Șabloanele pentru aceasta au fost ancorate și acum această influență pozitivă pătrunde în sistemul retelei cristaline care înconjoară planeta voastră . Reteaua Cristalină este vasta rețea de comunicații , care influențează în prezent modelele de gândire ale fiecărei persoane de pe Pământ , iar puterea și influența sa este în creștere și expansiune . Fiecare persoană are capacitatea de a se acorda la această rețea și se adaugă la eficiența și influența acesteia .

Acest sistem vast de comunicare este acum pregătit pentru a fi utilizat în continuare de către fiecare persoană de pe planetă . Pe măsură ce practicați disciplinele de zi cu zi pentru a aduce mai multă lumină în propria ființă și pentru a ridica vibratia personală și nivelele de frecvență , eforturile voastre individuale impactează întreaga rețea globală care permite colegiilor voștri umani să găsească drumul lor înapoi la conexiunea lor divină , care în continuare se adaugă și mărește eficiența întregului sistem global de retea cristalină . Aceste linii de lumină si energie din jurul planetei voastre pot fi dezvoltate în continuare și amplificate cu putere de gândurile și intențiile pozitive și benefice, invocațiile și rugăciunile fiecărei persoane de pe Pământ . Se cuvine ca fiecare persoană să se asigure că contribuția sa la noul sistem de rețea este una care îmbunătățește viața pentru toți .

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati