Pagini

14 octombrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:13-20 octombrie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Cerurile zâmbesc Pământului în timp ce acesta se deplasează în aliniere cu destinul său. Văzută din tărâmurile înalte , minunea acestei mișcări este dincolo de presupunere . Mișcările celeste , care au loc și vor continua să apară aduc transformarea unei ordini mai înalte . Vechile moduri de a fi devin rapid doar un vis și noi începuturi sunt pline de potențial . Acestea sunt timpurile de care s-a mai vorbit de-a lungul veacurilor și acum sunt aici, în cele din urmă . Mai întâi, începe pe nivelurile de energie eterice și se strecoară în fiecare aspect al vieții de pe planeta voastră . Schimbarea profundă și transformarea își croiește drumul în fiecare celulă a existenței și pământul este în curs de pregătire pentru o ceremonie mare .

Tot haosul abundent care pare să erupă urmăreste doar umbrele care se duc . În spatele lor vine ceva minunat , ceva magnific , ceva ce omenirea a prevăzut în inima ei . Noua realitate se deplasează în locul ei și mișcarea acesteia în viața voastră este liniștită , grațioasă și plină de bucurie pașnică și mulțumire . Mai multe momente ale frecvenței de fericire și extaz devin tot mai obișnuite printre voi cei care au asteptat mult timp pentru aceste momente . Acordați-vă si accesați, dragii mei, acesta este doar începutul . Fiecare suflet descoperă cu adevărat , că tot ce a fost necesar este în ei și ei sunt cei care determină să se întâmple ceva în realitatea lor exterioară . Energiile dense pleacă rapid lăsând în urmă anticiparea noului .

Viața se accelerează în același timp și încetinește , pentru ca pe măsură ce voi vă deplasați în aliniament mai mare cu propriul vostru Sine, Sfânt Cristic , sunteți acordati la miezul vostru cristalin , care rezonează cu bucurie cu noua grilă cristalină ce fredonează și ține ritmul și cântă tonurile sale pline de bucurie în atmosferă și în univers . Tărâmurile grației curăță planeta și fiecare particulă de viață este pătrunsă cu această substanță glorioasă , această iubire pătimașă din inima Creatorului . Dragostea ESTE cea mai mare forță din Univers și se deschide în toate inimile pentru a bate ca una pe măsură ce toți locuitorii se trezesc la amintirea propriei lor splendori .

Voi, preaiubitilor , sunteți catalizatorii , cei care au creat acest proiect important , care se conturează pregnant înainte . Și energiile se revarsă peste fiecare din voi și restul omenirii ca o binecuvântare . Calea de urmat este prin intermediul portalului din inima voastră . Conexiunea trebuie să aibă loc în inima voastră . Respirați cu și prin inima voastră , învățați respirația inimii . Deveniți cei binevoitori și fără umbre care pășesc pe Pământ și binecuvântează pe toată lumea și pe toți de pe suprafața sa și de mai jos . Fie ca refrenul vostru constant să devină , " fie să fiu o binecuvântare , fie să fiu o binecuvântare " . Voi sunteti cei aleși, care au îndurat multe încercări și necazuri , au trecut multe teste dure pentru a ajunge la acest moment . Voi suntei pregătiți și știți ce trebuie făcut atunci când sosește fiecare moment .

Lumina se răspândește exponențial pe fața planetei si este de neoprit . VOI sunteți acea Lumină , voi mențineți viziunea , potențialul în inimile voastre frumoase și vă veți ridica în ceruri pe aripi de înger . În acest mod este ancorat raiul pe Pământ și începe în serios. Toți îngerii umani își unesc acum eforturile lor de a aduce raiul pe pământ . Bunătatea dă naștere la bunătate și magia este la ordinea zilei în fiecare zi . Deschideți ochii și priviți cu inima voastră. Întindeți-vă aripile și zburați, copii ai Luminii ! Bucurați-vă și lăsați -vă inimile să fie în pace .

Până săptămâna viitoare


EU SUNT Hilarion


© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati