Pagini

21 aprilie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 20- 27 aprilie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Multe descărcări de energie și recalibrări au loc cu multi dintre voi în timpul acestor vremuri . Acest lucru poate crea disconfort în corpul vostru fizic în multe moduri , cum ar fi durere și rigiditate a articulațiilor , zgomote în urechi , durere si sensibilitate in diferite puncte ale coloanei vertebrale , stări de iritabilitate , momente trecătoare de amețeală , energie puternică ce trece prin tălpi , și lista poate continua , în funcție de fiecare persoană și de stadiul de expansiune cu care se confruntă în prezent . Transformarea corpurilor voastre fizice , mentale și emoționale continuă într-un mod accelerat . Cei care sunt în prim planul acestor schimbări sunt mai sensibili la efectele lor asupra sistemului de operare uman și ei simt , uneori, că nu va mai exista niciodată un final la sentimentele de stres , tensiune , anxietate , nervozitate și disconfort în zona plexului lor solar . Acestea sunt simptomele de deschidere mai pe deplin a simturilor psihice și de pornire a lor.

Deveniți mai atenți în viata de zi cu zi si priviți la indiciile subtile care anuntă deschiderea simturilor si perceptiilor mai extinse . Fiecare dintre voi are un mod diferit de a vă folosi perceptiile și abilitățile mai extinse și descoperind care anume daruri sunt cele mai puternice , și modul cel mai natural pentru voi este cel mai important . Pe măsură ce energiile mai mari continuă să pătrundă în atmosfera voastră , abilitățile din fiecare persoană de pe planetă vor continua să se dezvăluie într-un mod minunat și magic. Vor fi disconforturi temporare care trebuie să fie îndurate cu răbdare în timpul acestui proces și nu există nici o cale de a le ocoli decât să treceți prin ele. Există atât de mulți dintre voi , care au capacitatea de a se potrivi cu frecvențele în timp ce intră în atmosferă iar acest lucru este un mare ajutor pentru voi , deoarece sunteți în stare să integrați mai ușor și să asimilați aceste energii și să acționați , de asemenea, în calitate de canale pentru ca aceste energii să curgă în miezul cristalin de diamant al Pământului.

În timp ce faceți acest lucru , voi ancorați Raiul pe Pământ și păstrând acest gând vă va ajuta să persistați în eforturile voastre. Este important ca pentru cel puțin douăzeci de minute în fiecare zi să practicați practicile spirituale individuale în orice mod funcționează cel mai bine pentru voi, astfel încât să vă puteți alinia cu esența voastră divină și să realizați o conexiune puternică . Pentru cei care au venit pe Pământ pentru a ascensiona în timp ce sunt întrupați în vehiculele lor fizice , scopul este de a se integra pe deplin cu sinele lor divin . Asta, desigur , înseamnă că trebuie să fie pregătiți și dispuși să elibereze și să renunție la TOT , ceea ce nu mai servește acestui scop mai mare . Toate tiparele mentale și emoționale care mențin constiinta voastra in vibratiile joase trebuie să fie înlăturate și curățate în focurile sacre de purificare . Utilizarea si asimilarea zilnică a Flacarii Violet este absolut necesară pentru acest proces . Curățarea zilnică a chakrelor este , de asemenea, o necesitate și aceasta durează doar câteva momente din timpul și intenția voastră . Este nevoie de această igienă spirituală , pentru a stăpâni tendințele umane mai inferioare , astfel încât să vă puteți manifesta ca versiune mai extinsă a voastră , a omului divin cu capabilităti multi- dimensionale extinse .

Vor fi momente în care frustrarea și tensiunile vor fi exprimate prin blasfemii, care nu sunt de cea mai înaltă vibrație iar atunci când se întâmplă acest lucru , este important să se înțeleagă că acestea sunt efectele extreme ale energiilor cu care corpul vostru fizic trebuie să se confrunte pe măsură ce energia kundalini se ridică în voi . Este important să vă faceți timp pentru a vă recalibra atunci când vă confruntați cu aceste izbucniri și să fiți toleranți cu voi înșivă . Odihniți-vă , reechilibrați-vă și relaxați-vă , beți multă apă , și petreceți timp în aer liber în natură pentru a absorbi cel puțin 20 de minute din lumina directă a soarelui . Chemați familia voastră de lumină și cereți îndrumare și asistență atunci când este nevoie . Noi suntem aici lângă voi și nu pășiți niciodată singuri.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati