Pagini

14 aprilie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:13- 20 aprilie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Acum este momentul perfect pentru a face lucruri frumoase pentru voi înșivă , pentru că fiecare dintre voi sunteți vrednici de ele! Luați o pauza de la rutina voastră și faceți ceva diferit , pentru că aceasta ajută să aduceți reîmprospătare și reînnoire sufletului . Pentru cei care au venit aici să servească , acest lucru este de multe ori dificil , deoarece a avea grija de sinele altei persoane este ultimul lucru în agenda lor . Cu toate acestea, este unul dintre noile obiceiuri care ar trebui să fie dezvoltate. Când o persoană oferă în primul rând iubire sinelui ei, iubirea oferită altora vine ușor și curge nestingherită de la un suflet descătușat . A vă găsi drumul prin intermediul perplexităților și provocărilor vieții , care sunt mai apoi înfrumusețate de către mari descărcări de energie din tărâmurile celeste poate face experienta de viată interesantă , dar mai ales valoroasă iar atunci cele mai noi descoperiri ies la orizont și este foarte util a le scrie și înregistra mai târziu pentru examinare atentă și contemplare .

Lumea în acest moment este asaltată cu o serie de evenimente provocatoare, care concurează pentru atenția voastră și este important a le analiza din punctul de vedere al sentimentelor din inima voastră . Dacă se poate face ceva , este să trimiteți lumină și rugăciuni acelor situații, faceți asta prin orice mijloace în mod regulat. Dacă, totuși revin modelele de gândire ale lumii vechi și valorile care vă limitează și vă coboară energia ,atunci fiți atenți la îndepărtarea acestora din constiinta voastră , pentru că nu vă servesc în noul început al unui nou mod de a trăi pe Pământ . Înlocuiți aceste modele cu gânduri care susțin și sporesc viața și obiceiuri care întăresc acele concepte care vă ajută să vă îndreptați spre viața pe care ați visat întotdeauna să o trăiți . Voi sunteți creatorul fiecărui aspect al vieții voastre și promovarea binelui pe care doriți sa-l experimentați în fiecare aspect vă va servi bine . Renunțați la tot ceea ce vă reține în urmă de la viața pe care sunteți meniți să o trăiți .

Petreceți timp în fiecare zi binecuvântând pe toată lumea și tot ce vă înconjoară . Prin dezvoltarea acestui nou obicei de a fi în fiecare zi , voi creați noi șabloane de modele de gândire , care sunt o reflectare a viziunii mai înalte pe care doriți să o vedeți ancorată în noua realitate . Veți descoperi în timp că acest lucru aduce binecuvântările pe care le intenționați pentru alții, să viziteze propria realitate . Voi, de fapt , aduceți raiul pe pământ și pentru acest lucru sunteți , într-adevăr aici. Ceea ce emiteți în Univers este reflectat înapoi la voi și atunci când trăiți și întrupați viziunea mai mare din viata voastră , le permiteți celor din jurul vostru să facă același lucru , pentru că amintiți-vă întotdeauna câmpul de energie se extinde multe mile în toate direcțiile și atinge întreaga viață din cadrul acelui câmp. Nu sunteți aici pentru a face acest lucru singuri , sunteți aici pentru a fi în unitate cu alti Lucrători ai Luminii făcând acest lucru , care creează un câmp mai mare de lumină care afectează toată viața pe această planetă .

Da , sunt mulți care sunt încă influențați și afectați de energiile joase ale ciclurilor anterioare iar ceea ce se întâmplă atunci când vă îndreptați atenția , împreună cu alti Lucrători în Lumină în noile modele de gândire de bunătate , generozitate , împărtășire , grijă , abundentă si prosperitate în fiecare zi ,este resetarea și înnoirea constiintei omenirii în acele atribute pe urmele cărora călcați. Voi sunteți cei ce sparg șabloanele și , de asemenea, factorii de decizie . Voi creați lumea pe măsură ce vă deplasați prin existența voastră de zi cu zi . Dacă fiecare persoană de pe Pământ ar prelua responsabilitatea pentru propriile acțiuni în privința a tot ceea ce creează în fiecare zi , lumea nouă glorioasă s-ar manifesta mult mai repede .

Și astfel vă rugăm să continuați să faceți munca asupra voastră pentru a crea schimbări în gândirea voastră și făcând acest lucru la rândul său, creează schimbări în destinul tuturor formelor de viață de pe această planetă . Atât de importanți sunteți în schema generală a lucrurilor și acesta este motivul pentru care dorim să vă iubiți și să vă onorați în fiecare zi . Fântâna vieții dinăuntrul vostru nu trebuie să fie lăsată să secătuiască , ci trebuie să fie reînnoită în mod regulat cu vervă și entuziasm pentru a vă reîncărca bateriile , ca să spunem așa .


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati