Pagini

7 aprilie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 6- 13 aprilie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Este important pentru fiecare dintre voi să vă mențineți centrarea și calmul în fiecare zi. Energiile , în timp ce se mișcă în valuri pe planetă aduc schimbări în fiecare aspect al vieții umane . Pe măsură ce lumina în creștere curge spre exterior , declanșează trezirea în multe alte suflete și după cum știți , trezirea este adesea un proces dureros , care necesită asimilarea multor adevăruri care nu au fost recunoscute sau chiar gândite înainte . Voi ați experimentat deja acest proces și puteți întelege efectele profunde pe care le creează aceste revelații în cei proaspăt treziți și dorința lor de a facilita schimbări semnificative în lumea lor . Ei sunt dornici să facă o diferență și sunt dispuși să facă orice este nevoie pentru a face să se întâmple acest lucru . Acesta este motivul pentru care sunt atât de necesare energiile voastre de echilibrare în aceste timpuri . Trimiteți lumină în acele zone ale lumii care se confruntă cu revolte și dezechilibre . Faceți acest lucru ori de câte ori auziți asta, doar un moment pentru a trimite lumina oferă asistență în mai multe moduri decât bănuiți . Tot ce este nevoie este de intenție și în timpul acestui proces , să rugați Îngerii de lumină să meargă în acele locuri și să vindece zona , pământul , animalele , ființele elementale , și să trimiteți lumina pentru a asista toți oamenii care trăiesc acolo .

Voi sunteți cei care sunteți conștienți și trebuie să vă exercitați puterea prin chemarea Îngerilor pentru asistență și prin direcționarea lor în zonele în care este nevoie de ei. Voi începeți să observați informațiile comunicate prin intermediul mass-media într-un mod diferit , nu ca observatori pasivi , ci ca ființe iluminate care pot lua seamă unde este nevoie de lumină și o pot direcționa acolo imediat . Aportul vostru zi de zi în timp ce însărcinați Îngerii și ajutoarele în zonele haotice ale lumii ajută la stabilizarea acelor zone. Este nevoie doar să vă concentrați și să chemați forțele de lumină pentru a le direcționa  în acele zone . Înțelegeți că fiecare dintre voi are o armată de lumină la dispoziția voastră și puteți face o diferenta prin trimiterea acestor forțe în zonele instabile ale lumii , atunci când acestea sunt necesare . Intenția voastră de a avea cel mai înalt rezultat ori de câte ori atenția voastră este direcționată va aduce armonie iar atenția voastră la această concentrare cu dedicație în fiecare zi va crea pacea de durată pe care o doriți să o experimentați în lumea voastră . Trimiteți lumină regatelor naturale deoarece acestea sunt o parte integrantă a vieții pe această planetă . Trimiteți lumina tuturor de pe planetă și nu uitați să-i înconjurați pe cei dragi , pe membrii familiei și animalele de companie cu lumină albă în fiecare zi și casa voastră , proprietățile , vehiculele , locurile de ocupație , conturile bancare si activitatile zilnice.

Voi sunteți cei treziți si sunteți responsabili de zona din sfera voastră de influență care poate fi de mulți kilometri în diametru . Intenționați ca această sferă de influență să crească în rază , astfel încât o mai mare zonă să fie acoperită de eforturile voastre . Intenția este totul și puteți face acest lucru ! Fiți o ușă deschisă pentru ca lumina lui Dumnezeu să se manifeste în și prin voi . Mențineți o viziune a ceva mai bun întotdeauna , cum ar fi o măreață planetă sub protecția lui Dumnezeu . De-a lungul acestui an, rămâneți în conștiința spirituală și să știți că spiritualitatea voastră este ceea ce vă definește . Faceți o analiză săptămânală pentru a face îmbunătățiri în viața voastră , astfel încât creșterea voastră spirituală să continue . Ați echilibrat toată karma voastră , ați îndeplinit toate contractele sufletului vostru ? Ați trecut toate testele si initierile? Ați încheiat inițierile voastre ? Această viată este ultima voastră viață pe Pământ , deoarece această oportunitate de a experimenta viața într-un corp fizic pe o planetă a dualității nu se va mai întâmpla din nou și este de datoria VOASTRĂ să vă asigurați că ați încheiat tot ceea ce sufletului vostru a intenționat să finalizeze. În orice situație sau problemă care vine , întreabați-vă , " Ce mă învăț eu pe mine aici ? " "Care este cel mai bun rezultat care se poate manifesta aici, în această situație și ce pot face pentru a face să se întâmple acest lucru?"

Mergeți dincolo de ego-ul uman de îndemnurile sale și priviți la viata voastră dintr-un punct de vedere mai înalt . Doriți să creați diviziuni în relații care ar putea fi vindecate prin trecerea peste abaterile percepute ale altora ? Veți lasa mândria ego-ului să preia controlul și să creeze separare ? Cunoașteți că iubirea este răspunsul , în orice situație și folosiți această putere în fiecare aspect al existenței voastre și în relațiile cu ceilalți. Factorul decisiv este cât de mult iubiți ? Învățați să iubiți cu iubirea lui Dumnezeu care ne iubește pe toți necondiționat , fără judecată . Deveniți ființă iluminată care se poate ridica mai presus de orice situație și vedeți o perspectivă mai iubitoare . Predați-vă și eliberați tot ceea ce nu mai serveste calea pe care ați ales să mergeți . Rezistența la ființă iluminată care într-adevăr sunteți este zadarnică . Priviți binele în toate lucrurile . Umpleți inima voastră cu flacăra iubirii și lăsați acea flacără să crească și să se extindă în lumea din jurul vostru . Fiți schimbarea !

Jocul sa schimbat , dragii mei . Nu mai puteți sta pe gard reticenți în a face o alegere clară . ACUM este timpul să vă mutați în lumina conștiinței mai înalte cu statornicie în inima voastră. Acesta trebuie să fie făcută în fiecare celulă a fiintei voastre . Voi sunteți vrednici de lucruri mari , să știți că fiecare lucru se va rezolva și lucrurile se vor îmbunătăți . Voi sunteți binecuvântați în mai multe moduri decât vă puteți imagina . Universul vă sustine , toată viața vă susține iar acest lucru este din ce în ce mai evident cu fiecare oră care trece . Voi sunteți un copil al Divinului și viitorul vostru magnific așteaptă atentia si intentia voastră . FIȚI AICI ACUM !

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati