Pagini

5 septembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 31 august - 7 septembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

În timp ce treceți prin fiecare zi, rămâneti centrati în spatiul inimii voastre sacre și trimiteți iubire și binecuvântări pentru tot ce este în jurul vostru. Practicați acest lucru până când acesta devine o parte înnăscută a experienței voastre constante. Voi sunteti fiinte de lumină si iubire și acesta este motivul pentru care sunteți aici în aceste vremuri tulburi. Prezența voastră pașnică și iubitoare este foarte necesară și fiecare dintre voi are capacitatea de a crea calmul și pacea în sfera voastră de influență. Această sferă este mult mai mare decât vă puteți imagina, dragii mei, și îi înalță pe cei din cadrul ei. Continuați să fiți binecuvântarea divină în formă umană, pentru că acesta este scopul și destinul vostru. Eliberați toate îndoielile care ar putea influența constiința voastră umană să vă spună altfel. Credeți în voi înșivă, credeți că sunteți purtători de lumină și iubire, că aduceți vindecare celor din jurul vostru, că îi treziți pe cei din apropierea voastră, prin prezența voastră, și că acest lucru are loc în mod automat pe măsură ce parcurgeți ziua.

În calitate de canale pentru energiile cosmice, voi serviți un scop divin în timp ce lucrați zi de zi în cadrul locației voastre personale pe această planetă. Această sarcină trebuie înfăptuită cu pace în inimile voastre, știind că prin voi, lumina unei noi ere zorește. Voi sunteți importanți în marea schemă a lucrărilor înalte ale planului divin și fără voi ar fi un gol pentru zona în care locuiți. Continuați să fiți deschisi pentru a permite binele universului să curgă în voi și prin voi. Trăiți fiecare zi în bucurie și recunoștință pentru tot belșugul care vă înconjoară. Voi sunteți cei care schimbați matricea iar acesta este modul în care se realizează acest lucru. Acest lucru nu se întâmplă prin forță sau revoluție violentă, se întâmplă din interiorul vostru si prin voi prin dorința de a lăsa divinul să-și facă lucrarea. Voi creați un nou șablon pentru experiența umană și pe măsură ce mai mulți dintre voi faceți acest lucru prin alinierea la acest concept, energia crește exponențial până când devine realitatea experienței umane pentru toți.

Ca noi purtători de șablon uman, nu puteți ajuta decât prin strălucirea luminii voastre care este discernută de către cei care vă observă oriunde ați păși. Este o energie subtilă pe care alții o observa fără să știe cu adevărat ce este. Nu fiți preocupați de lucrările ei și de expresiile exterioare, pentru că este important să rămâneți smeriți în acest serviciu pentru umanitate și nu să fiți prinși în expresia ego-ului uman. Acest serviciu este mult mai important decât poate personalitatea voastră pământească să conceapă, acest serviciu este un contract de iubire pe care l-ați făcut înainte de a vă fi încarnat pe această planetă. Fiecare dintre voi este o expresie vie a Creatorului iubitor care lucrează prin voi iar acesta este modul în care Creatorul extinde conștiința tuturor formelor de expresie vii ale sale. Această energie circulă acum pe toată planeta și se aprinde în mai multe inimi umane.

Vă rugăm să meditați la aceste cuvinte și să le considerați adânc în esența voastră de bază și să vă aliniați la prezența sufletului vostru. Faceți din acest lucru un obicei de zi cu zi și pe măsură ce fiecare eliberați mai mult din influența și expresiile vechii lumi din fiecare celulă din corpul vostru fizic, mental si emotional, voi oferiți posibilitatea corpului vostru de lumină de a deveni mai puternic în raza sa. Toate acestea trebuie să fie îndeplinite și aliniate cu inima voastră, pentru că acum este momentul pentru a alinia mintea și inima să lucreze împreună în unitate.Inima / mintea este cheia pentru extinderea în continuare a conștiinței și expresiei pe această planetă. Amintiți-vă că sunteți fiecare mult mai mult decât vă permite expresia umană să vă aduceți aminte pe măsură ce încălecați atât vechiul cât și noul în serviciul vostru divin în aceste timpuri. Voi ați tinut acest spațiu pentru surorile și frații voștri și veți începe acum să vedeți roadele muncii voastre. Inimile lor încep să se aprindă cu lumină!

Drumul înainte vă face semn și starea de bucurie este noul mod de exprimare umană. Mențineți această focalizare și nu vă pierdeți credința în voi înșivă sau în privința binelui care se realizează. VOI sunteți minunea și magia noii lumi care se ivește la orizont – VOI sunteți creatorii și designerii noii realități a Pământului. În fiecare dintre VOI și în Cei Treziți se află speranța și frumusețea lumii noi. AMINTIȚI-VĂ, și mențineți această viziune,rămâneți focusați și fideli ei.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati