Pagini

23 septembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 21- 28 septembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor

Aceia care sunt capabili să treacă dincolo de distragerile actuale se concentrează împreună pentru o lume a păcii. Această energie este amplificată și multiplicată de dimensiunile înalte, pentru, ca, așa cum s-a spus înainte, ori de câte ori două sau mai multe persoane se adună acolo există ,de asemenea și conștiința Christică. Forțelor de lumină și iubire le face mare plăcere să se alăture cu persoanele care iau parte la o centrare a atenției la nivel mondial pentru a aduce cel mai înalt rezultat pentru Pământ și întreaga umanitate. Prin eforturile depuse de aceste forțe de lumină combinate , multe schimbări pozitive și binevoitoare au loc în lume. Este o lucrare sacră și sfântă, care se realizează cu iubire și respect de către cei care au auzit apelul. Sufletele luminate ale lumii oferă la rândul lor dorințele lor cele mai profunde și cele mai calde Creatorului a tot ce este în credință și încredere și într-o înțelegere mai profundă a faptului că fiecare este o scânteie divină a divinului ce se manifestă pe pământ.

Ele revin pentru a contempla frumusețea lumii din jurul lor și pentru a sărbători minunile naturii, incredibilul răsărit și apus de soare , miliardele de creaturi mici, care le înconjoară, fiecare unică și incredibilă în detaliul ei rafinat. Ele absorb culorile florilor și observa modul în care fiecare petală pare a radia lumina din interior. Se conectează la copaci și ascultă mesajele lor atemporale de frăție, încurajare și suport. Ele încep să realizeze că viața prosperă pe planeta lor și totul este conectat la Tot Ceea ce Este și că acestea sunt, de asemenea o parte înnăscută a lui. Ele simt că fiecare clipă pe care o petrec contemplând și admirând minunile lumii în care trăiesc este o aprobare și o confirmare de recunoștință pentru abundența care a fost creată pentru plăcerea lor. Este în acest fel,prin care își dau seama, că universul răspunde aducându-le mai mult din ceea ce umple inima lor cu bucurie.

Pacea în lume este creată de o conștiință la un moment dat și atunci când această conștiință în fiecare persoană înțelege că prin acordarea omagiului pentru tot ce este bun în viata sa, chiar dacă asta nu pare mult în ochii altora, menține fluxul grației, bunăvoinței și energiei positive ca o forță de bază constantă ce lucrează în viața lor. Ușa către o constiintă mai înaltă,către ascensiune, se află în stările sublime ale sentimentelor constante și continue de bucurie, fericire și recunoștință. A practica și simți aceste stări conectează oamenii la tărâmurile mai înalte ale percepției iar odată realizate lăuntric aceste tărâmuri mai înalte de perceptie, revenirea la vechile moduri de a fi nu mai pot fi nici măcar contemplate.

Sarcina așadar este să se facă eforturi pentru a realiza aceste stări de a fi si de a simți. Pentru a învăța să recunoașteți gândurile vechi, care se ridica aparent din senin, și a observa că este o energie veche care nu mai este de folos în viața unei persoane ,si a renunța la ea fără a vă angaja în acea energie veche prin atasarea ei la ceva nou din viața curentă a persoanei , înlocuind rapid, acel gând vechi cu unul nou care împuternicește. Pe măsură ce este practicat acest lucru, devine mai ușor să rămâneți în stările de bucurie și fericire sublimă, care generează în mod automat sentimente de recunoștință. Odată ce mai multe persoane încep să întrupeze aceste stări de a fi, cu atât mai mult lumea și oamenii din jurul lor vor răspunde corespunzător acestora cu energie binevoitoare. Când fiecare persoană începe să-și onoreze surorile și fratii, așa cum se onorează pe ea însăși, pacea este un rezultat natural și grațios.

Aceia ale căror inimi sunt pașnice în fața celor mai mari provocări sunt cei care vor crea o lume mai bună, pentru ei înșiși și pentru alții. Cei care înțeleg că prin renunțarea la resentimente, furie și nevoia de răzbunare sunt cei care susțin și ridica pe toată lumea și totul din întreaga lor sferă de influență. Nu trebuie decât să priviți la istoria din lumea voastră pentru a recunoaște acele lumini strălucitoare ,briliante, acei oameni care au stat în lumina lor, în continua lor credință și încredere în susținerea conceptelor divine de pace, iertare și unitate cu cel mai mare curaj și persistență în fața pericolului și să înțelegeți că și voi puteți fi unul dintre ei. Rămâneți puternici și fermi în unitatea divină și totul va fi bine.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

©2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati