Pagini

29 septembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 28 septembrie - 5 octombrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce lumea trece la o dimensiune mai înaltă, pentru cea mai mare parte a lumii în general nu este recunoscută, doar de către cei care sunt sensibili la fluxurile masive de energie. Cei luminați precum voi, sunt cei care mențin și ancorează Lumina pe Pământ. Multi dintre voi nu recunosc rolul important pe care îl jucați în evenimentele care au loc și vrem să știți că este nevoie de fiecare dintre voi în acest moment. Este important să mențineți lumina și să rămâneți într-un spațiu de pace și calm, bucurie și fericire. În acest fel contracarați încercările de a menține populația să trăiască în frică și griji iar acum este nevoie de efectul de echilibrare.

Multi dintre voi se pregatesc deoarece fluxul de creativitate curge prin voi și sunteți inspirati cu multe idei și proiecte minunate și creative. Unii dintre voi vă simțiți copleșiti cu abundența de idei care intră în constiinta voastră și simțiți că nu stiți pe care să le urmați. Să știți că, dacă înregistrați informațiile care vin la voi, veți putea știi instinctiv care este gata să se manifeste și care poate fi privită mai târziu. De multe ori, descărcările de informații care vin în atmosfera Pământului sunt primite de către diferite persoane astfel că va lua naștere o temă care este împărtășită cu mulți alții. Fiecare individ este unic și ceea ce vine prin fiecare nu va fi niciodată acelasi lucru.

Acesta este un timp pentru a merge în contemplare profundă, pentru a asculta îndrumarea inimii voastre și a decide lucrurile pe care trebuie să le parcurgeți în viața voastră și pentru ceea ce sunteți cu adevărat recunoscători și ceea ce vă încurajează și vă susține. Renunțați la tot ceea ce nu mai are sens pentru voi, astfel încât să simplificați viața de zi cu zi și să faceți loc noii energii să curgă. Puneți-vă la încercare pentru a trăi cu mai puțin și a da ceea ce nu vă mai folosește, cuiva care s-ar putea să aibă nevoie. Va fi o lume frumoasă a libertății și  a respiratiei proaspete odată ce este realizat acest lucru. Veți culege recompensele zonelor de locuit plăcute, reducerea stresului, și o viață mai organizată și mai productivă. Aruncati o privire la fiecare domeniu al vieții voastre și notați toate angajamentele. Apoi priviți la fiecare și decideți dacă într-adevăr vă aduce bucurie și valoare, și dacă merită timpul investit. Învățați cum să spuneți nu și să declinați oferte. Dacă eliminați lucrurile care nu vă aduc-bucurie sau valoare, veți avea mai mult timp pentru lucrurile pe care le iubiți.

Identificați ceea ce este cel mai important în viața voastră, și ceea ce merită atenția voastră acum. Explorați diferite domenii ale vietii voastre la care nu vă gândiți prea mult. Aceasta explorare v-ar putea permite să găsiți în mintea voastră câteva lucruri care nu v-ați dat seama că au fost acolo, unele lucruri care puteau fi eliminate sau urmărite. Concentrați-vă pe o singură sarcină la un moment dat. Dați deoparte orice altceva, până când, ați terminat cu această sarcină. Apoi, concentrați-vă pe următoarea sarcină. Abordați viața și pretențiile ei în ritmul propriu. Dacă veți face mai puțin, veți avea mai puține pe cap. Scrierea sarcinilor și ideilor împiedică capul să fie umplut cu tot ce aveți nevoie să faceți și să vă amintiți. Voi aveți controlul propriilor circumstanțe. Voi aveți controlul vostru. Aflați ce lucruri sunt în controlul și în afara controlului vostru . Dacă ceva este înafara controlului, acceptați acest fapt astfel încât să vă concentrați pe lucrurile pe care le puteți controla - lucrurile pe care le puteți schimba.

Două lucruri nu pot ocupa același spațiul în mintea voastră în același timp. Decideți în mod conștient și cu intenție. Ce veți alege să faceți , și ce veți alege să lăsați în urmă? Puteți avea-un singur gând la un moment dat, dar nu două sau zece. Cu fiecare zi veți ajunge mai aproape de libertatea și pacea pe care numai o minte ordonată le poate avea. Faceți loc doar pentru pozitivitate, bucurie, seninătate, optimism și fericire. Este un proces, este o ajustare, este nevoie de timp dar funcționează. Recompensa este o minte liniștită și o existență mai senină și mai fericită umplută cu gânduri pozitive și o inimă care este plină de pace, bucurie și iubire.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati