Pagini

13 ianuarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:11-18 ianuarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

În întreaga lumea are loc o revoluție liniștită de conștiință. Pe măsură ce toate inimile se deschid la afluxul de energie mai mare, ele încep să-și amintească conexiunea divină una cu cealaltă. Oamenii încep să pătrundă în interior pentru a sta în liniște și singurătate și a medita la adevărata stare a ființei lor.Ei își acordă timpul necesar pentru a înțelege că lumea în care trăiesc se schimbă rapid și pun sub semnul întrebării de ce trebuie să fie asa. Ei caută să găsească răspunsuri la multe întrebări și să se întoarcă la internet  unde au posibilitatea de a încerca mai multe cuvinte-cheie care acționează ca portaluri spre volume de informații care se dezvăluie imediat înaintea lor în marea bibliotecă de cunoștințe colective. Ei caută răspunsuri la ceea ce viața este cu adevărat, la existenta spiritului și făcând astfel descoperă informații care deschid o întreagă nouă realitate. Ei discern ceea ce sună adevărat în propria lor inimă și suflet.

Aceasta este o descoperire inconfortabilă în mai multe moduri deoarece  oamenii încep să înțeleagă că fiecare persoană de pe planetă este responsabilă pentru propriile alegeri și acțiuni în fiecare clipă, că sufletul lor este tras la răspundere pentru toate faptele sale din întreaga durată a vieții sale și că lumea pe care au crezut-o reală a fost doar o iluzie proiectată de către forțele din afara lor. Din această conștientizare vine trezirea și dorința de a ști unde se află în schema eternă a lucrurilor. Această conștientizare deschide noi  căi incitante și vor descoperi noi posibilități pentru viața lor. Pe măsură ce inimile lor se deschid la noi posibilități ei vor vedea că tot ce este nevoie este doar atentia, intenția și sârguința lor. Orizontul lor este extins în mai multe feluri și ei încep să exploreze noi potentiale pentru viața lor, în gânduri și ,acțiuni noi pe care le pot adopta  pentru a face viața lor mai bună decât înainte.

Ei privesc la oamenii din viața lor, printr-o nouă percepție. Si văd că în relațiile lor cu alții pot învăța mai multe despre caracterul lor, că ceea ce văd în oamenii din jurul lor ce le place și admiră este o calitate pe care ei înșiși o întruchipează. Și că ceea ce nu le place la caracterul unei personae este, de asemenea, o parte din caracterul lor. Ei încep să aibă o atitudine mai plină de compasiune față de ei înșiși și față de alții și observă  că fiecare întâlnire cu o altă persoană îi ajută să-și lărgească înțelegerea despre viață și iubire și îi ajută să vadă mai mult din ceea ce sunt ca indivizi. Ei aleg să fie mai iubitori și să se accepte pe ei înșiși și pe oamenii din sfera lor de influență și să accepte lumea așa cum este. Ei înțeleg acum că lumea lor personală este un rezultat al gândurilor lor și că își pot schimba gândurile în gânduri mai iubitoare și făcând acest lucru creează o viață și o lume care este minunată de experimentat.

Oamenii încep să aibă încredere într-o putere mai mare, care a fost întotdeauna în acțiune în viața lor individuală, puterea universală a iubirii care îi îndrumă mereu și este permanentă iar prin acest lucru, viața lor capătă o mai mare semnificație și scop. Pe măsură ce aceștia își permit să simtă și să experimenteze iubirea care-i scaldă pe ei înșiși și pe toată lumea de pe planetă , își dau seama că nimic nu-i poate afecta vreodată sau avea un efect negativ asupra lor, cu excepția cazului în care ei înșiși permit fricii să intre. Prin menținerea unei inimi și minti deschise, și având  încredere în puterea vindecatoare a iubirii de a transforma viața lor, ei experimentează mai multă bucurie și fericire în toate aspectele ei. Având încredere în adevărul inimii lor și în propriile percepții intuitive, ei atrag spre ei tot ce este necesar pentru a crea ceea ce este pe dorința inimii lor iar o pace și o claritate mai mare se va manifesta în viața lor de zi cu zi.

Există o ordine naturală divină care există în toată creația și în viața fiecăruia ce este întotdeauna păstrată în echilibru perfect. Fiecare experiență prin care trece o persoană este o lecție în iubire și înțelepciune, care servește unui scop mai profund decât o persoană poate ști în momentul în care o experimentează. Orice persoană are capacitatea de a se ridica mental si emotional mai presus de toate pe care le întâlnește în viață și de a transcende. Prezentele teste din viată, pe care fiecare persoană  le experimentează în aceste vremuri atât ca indivizi și cat și ca colectiv, solicită și mai mare compasiune, toleranță, răbdare și blândețe. Aceste calități sunt un semn de maturitate și tărie de character. Situațiile se pot rezolva într-un mod iubitor care creează un rezultat pozitiv pentru toate părțile implicate. La baza tuturor problemelor , există doar iubirea.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati