Pagini

20 ianuarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:18- 25 ianuarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

 Preaiubitilor,

Cu toții v-ați străduit să vă mențineți echilibrul întrucât noile energii au scos la iveală gânduri, sentimente și emoții pe care n-ați avut idee că le-ați  adapostit înlăuntrul vostru iar acum sunteți gata pentru un rafinament  mai mare al celor patru corpuri inferioare. Va deveni mult mai ușor să vă orentați în zilele următoare deoarece cei mai mulți dintre voi aproape au terminat curățarea, eliberarea și purificarea a tot ceea ce nu este iubire din sinele vostru cel mai profund și mai intim. Acum, drumul înainte se umple cu un spectru mai mare de lumină care prezintă o perspectivă mai mare decât ați îmbrățișat anterior. O mai buna întelegere a sinelui este la îndemână, care, la rândul său permite o mai bună înțelegere a surorilor și fraților voștri cu care ați împărțit spațiul în această lume. Viața capătă un nou impuls cu posibilități nelimitate. Claritatea și atenția voastră aduc acum în manifestare mai repede ca oricând înainte gândurile și ideile creative.

Ceea ce dura ani de zile pentru a aduce ceea ce vă doriți în experiența voastră, se întâmplă acum într-un mod armonios și fără efort. Tot binele pe care l-ați dorit să-l experimentați în viața voastră individuală este creat și adus la voi de univers si Creator. Acum începeți să înțelegeți  că viața trăită în armonie cu universul si Creatorul a fost menită să fie un râu care mereu curge de bucurie, încântare, lumină, culoare si creativitate. Darurile pe care le-ați dezvoltat și practicat de-a lungul sejururilor voastre în formă fizică încep cum să iasă la suprafață. Aveți marea posibilitate de a permite acestora să intre în exprimare prin voi acum. Talente pe care ați fi dorit să le aveți încep să ia naștereîn voi și să vă surprindă cu apariția lor în expresiile voastre de zi cu zi. Fiecare dintre voi aveți talente și abilități unice și minunate care au zăcut ascunse sub suprafața de limitări personale percepute iar acestea sunt acum dizolvate în uitare.

Vor fi surprize și evenimente neașteptate ce au loc, care vă aduc fiecăruia dintre voi flash-uri esențiale de înțelegere care cauzează ca totul să se schimbe într-o clipă. Tot ceea ce se întâmplă aduce o schimbare totală de paradigmă și trebuie să vă străduiți să nu vă opuneți la ceea ce vine mai departe. Rămâneți deschisi și dispusi să contemplați și să îmbrățișați noile direcții care vă pot propulsa pe noi culmi. Succesul va veni la voi din fructele intențiilor voastre cele mai sincere și cel mai mare bine începe să se manifeste pentru voi. Amintiți-vă să oferiți înapoi lumii recunoștință și smerenie în timp ce primiți binele vostru. Lucrurile se vor așeza ca prin magie pentru a crea realitatea pe care ați căutat-o. Rămâneți entuziasti în ce privește noile posibilități și potențiale și fiți optimisti în credința voastră în ce îi privește pe ceilalți astfel încât acestia să prospere, să crească și să se extindă. Toată lumea din jurul vostru  va vedea aspectele pozitive și frumoase ale adevăratei voastre fiinte si le va reflecta înapoi la voi.

Permiteți-vă să ajungeți în zone neexplorate de exprimare a sinelui si priviți la noile voastre proiecte cu o abordare nouă și mai creativă. Asumați-vă mai multe riscuri și deschideți-vă la idei noi și diferite. Eliberați orice temeri vechi rămase și limitări pe care le-ați mai putea avea și deschideți-vă mai deplin inspirației creatoare. Pentru a vă extinde perspectiva, alegeți să fiți mai pașnici, liniștitiți-vă mintea și permiteți universului să vă aducă mai multe opțiuni de care s-ar putea să nu fi fost conștienti. Lăsați universul să vă sprijine și permiteți influenței sale să vă aducă solutii posibile pentru a vă ajuta să vă direcționați rezultatele. Fiți deschisi, receptivi, răbdători și flexibili și fiți dispusi să primiți în moduri surprinzătoare și imaginative. Continuați să progresați și fiți vigilenți la noile oportunitati neprevăzute. Ați putea fi minunat surprinsi unde vă vor duce.

Cunoașteți că totul este bine și că numai iubirea vă înconjoară. Întrupați un nou mod de a privi viața și lumea din jurul vostru. Sunteți un far de lumină strălucitor pentru toți cei din jurul vostru iar voi împuterniciți pe alții cu iubirea, înțelepciunea și prezența voastră. Este timpul ca voi să străluciți chiar mai luminos și să arătați lumii adevărata voastră esență.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati