Pagini

6 ianuarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:4- 11 ianuarie 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Drumul inaintea voastră abundă cu potențiale și posibilităti. Aceia dintre voi care au făcut constant activitatea de inițiere pe calea luminii vor începe acum să culeagă recompensele. Aceste recompense vin precum dezvoltarea unor noi daruri ale spiritului. Aceste daruri zac, așteaptând să fie descoperite în voi, explorate și dezvoltate. Multi dintre voi au început să aibă vise lucide în care voi prelua ți controlul iar apoi directionați precum doriti. Acesta este un semn al cuiva care este trezit și conștient de prezența sa adevărată, a unuia care este un Maestru al Sinelui. Voi nu vă mai zbateți în confuzie cu privire la cine sau ce sunteți. Știți că sunteți o ființă de lumină și că ați ALES să fiți aici, pe Pământ în mod expres pentru aceste vremuri care sunt acum înaintea voastră. Veți descoperi că este mult mai ușor să puneți în aplicare planurile, scopurile și proiectele voastre, cele care au fost puse în așteptare până acum. Veți fi uimiti de rapiditatea cu care acestea se manifestă în prezent în lume.

Acum constați că sunteți capabil să vă concentrați și să rămâneți perseverenți pe măsură ce începeți și duceți la bun sfărșit proiectele care au fost în așteptare. Fiecare dintre voi are cel puțin un dar de  împărtășit cu lumea în orice formă este nevoie. Trebuie să credeți în voi înșivă, indiferent cât de ciudate sau bizare par a fi ideile creative care vă vin în minte. Deschideți-vă noilor idei care vin în constiinta voastră. Scrieți-le imediat cu data în care le-ați primit. Asigurați-vă că revedeți jurnalul cel puțin o dată pe săptămână, pentru a reîmprospăta memoria. Uneori, mai multe informatii vor intra în mintea voastră în timp ce citiți și revizuiți notițele voastre. Înregistrați aceste informații deasemenea. Apoi începeți să urmăriți sincronicitățile așa cum apar în viața voastră de zi cu zi, deoarece  ghizii și îngerii voștri vă ajuta pentru a aduce ideile în manifestare. Trebuie să cereți pentru această asistență în fiecare zi și să fiți dispuși să urmați informațiile care vin la voi.

Câmpul colectiv al constiintei umane a fost actualizat cu energia mai înaltă, care a intrat în atmosfera Pământului. Acest lucru provoacă multă dezordine în cei care nu au idee ce se întâmplă  în cosmos. Viețile lor par că sunt întoarse pe dos și cu susul în jos și se străduiesc să înțeleagă de ce este așa. Acești oameni se întorc la internet pentru a căuta răspunsuri iar ei găsesc locurile de lumină, iubire și inspirație care au fost create de cei dintre voi care sunt aliniați cu misiunea și scopul vostru divin și care au pregătit aceste faruri de lumină online,pentru a ajuta căutătorii să își găsească drumul. Centrele voastre de lumina vor fi de acum înainte văzute și căutate de un număr tot mai mare de oameni ce se trezesc. Rolul vostru mai mare pe planetă este acum în desfasurare. Ca ambasadori și emisari ai Creatorului, sarcina voastră este să străluciți lumina voastră ca un exemplu pentru restul lumii. Lumina voastră interioară trebuie să fie mai vizibilă în manifestarea voastră exterioară în toate domeniile vieții.

Aceste perioade fac apel pentru o mai mare responsabilitate de la fiecare dintre voi în timp ce vă străduiți să mențineți viziunea mai mare a lumii  care vreți să o creați și să o susțineți. Voi sunteți cei care o creați! Nu există nimeni altcineva, doar cei ca voi, care sunteți dispuți să stați în lumina voastră și în adevăr și să FIȚI ea zi de zi! Așadar, vă rugăm să continuați să fiți pionieri și deschizători de drumuri; acum nu este momentul să stați pe lauri.Voi ați absolvit, ați trecut testele de inițiere iar acum lucrarea voastră începe în serios. Va promitem că va fi o muncă, care va fi umplută cu tot mai multă bucurie, pace și fericire, decât ați experimentat înainte. Când fiecare persoană operează din dimensiunile superioare, viață pare mult mai ușoară, mai împlinită, mai expansivă și mai bogată în toate aspectele de zi cu zi. Faceți tot ce este necesar pentru a pune în aplicare și susține această stare mai înaltă de a fi.

Prin împământarea zilnică a luminii voastre si a luminii cosmice în centrul Pământului, voi ajutați pe toată lumea să se reconecteze cu versiunea lor mai înaltă. Pe măsură ce această reconectare devine mai frecventă și mai vizibilă, va rezulta un grad mai mare de trezire și întregul câmp colectiv al omenirii este împuternicit să poarte o lumină mai mare și cunoașterea în cadrul acestuia. În timp ce valurile atmosferei Pământului transportă această energie care împuternicește, toți locuitorii Pământului devin actualizati la o frecvență mai mare prin procesul de osmoză. Ce se întâmplă cu o persoană cu adevărat se întâmplă cu toți. Cu cât sunt mai mulți oameni din lume care pot trăi într-o stare de bucurie și să mențină și susțină această stare de a fi, cu atât mai mult,  toată lumea de pe planetă devine împuternicită.Întregul potențial din populația lumii este  ridicat la un nivel mai înalt de funcționare iar vechile moduri de a face și percepe lucrurile nu vor mai funcționa. Atunci  creativitatea inspirată va înflori în fiecare inimă umană iar omenirea va începe să trăiască pe această planetă cum a fost inițial destinat.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2015 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati