Pagini

18 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 15-22 martie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Pe măsură ce fiecare dintre voi urmați propria stea și pătrundeți în interiorul vostru,  voi începeți să vă bucurați stând în liniștea sufletului vostru, acolo unde există pace dincolo de înțelegere. Acesta este locul vostru  special, sanctuarul vostru  sacru, Templul vostru sacru. Acest loc sacru face ca tot ceea ce experimentați  să merite și să fie relevant. În acesta se află  lumi cu posibilități infinite asemeni comorilor de aur care așteaptă să fie găsite. În acest spațiu sacru vă puteți aminti tot ceea ce ați cunoscut și experimentat vreodată, vă puteți reconecta cu sinele vostru adevărat și autentic, sinele inocent, sinele eliberat. Viața interioară vă cheamă în aceste timpuri și mulți dintre voi răspundeți chemării. Multe vor fi descoperite, cugetate și asimilate în timp ce descoperiți rădăcinile care vă conectează la Divinitate. Odată ce are loc această conexiune divină, nu va mai fi nimic care vă va tenta vreodată să reveniți la modul în care au stat lucrurile înainte. Totul devine mai clar, totul este schimbat.

O bucurie sublimă și recunoștința devine cântecul vostru de zi cu zi, nu vă mai puteți opri zâmbind pe măsură ce vedeți cu adevărat marea frumusete ce vă înconjoară, în mediul vostru, în relatiile voastre, în viața de zi cu zi și în fiecare nuanță a sa. Viața și vitalitatea curge prin venele voastre și este atât de bine să fiți în viață în fiecare moment. Cu mare apreciere îi oferiți mulțumiri Divinului pentru bunătatea și dulceața care este viața voastră, fiintele angelice care sunt partenerii voștri în viață; și familia de suflet care vă iubește  la bine și la greu . Așa este acum pe Pământ , precum este în cer și totul este în regulă cu lumea. Voi înțelegeți că cea care s-a transformat , pentru a simți această stare nouă de conștiință este percepția voastră, această nouă conexiune, această nouă stare de a fi. Corpul vostru  vibrează literalmente cu o curgere constantă a energiei iar acest lucru este un semn că acum sunteți fermi pe drumul cel bun, pe calea luminii pe care care ați ales să mergeți în această viață.

Acum începeți să înțelegeți și să apreciați călătoria care v-a adus în acest punct. Dacă nu ați fi experimentat timpurile de judecată, zbucium și provocare, nu ați fi putut aprecia sentimentul pe care îl încercați acum, contrastul dintre cele două polarități nu ar fi putut fi simțit acum atât de profund. Felicita-ți-vă pentru acest lucru bine făcut! Răsplătiți-vă cu ceva care reprezintă un deliciu pentru voi, opriți-vă și să acorda-ți-vă un moment pentru a aprecia darul. Da, mai este încă nevoie de lucru și efort înainte, dar acum vă dați seama că aceste momente și aceste revelații personale sunt cele care fac viața mai semnificativă. Pe măsură ce ancorați  mai mult din divinitatea voastră în corpul vostru fizic, schimbările din interiorul său par miraculoase, chiar vouă celor care ați crezut cu tărie că a fost posibil. Dovada manifestării lor elimină orice îndoială.

Din acest moment, ghizii voștri personali care au fost cu voi de la prima respiratie pe această planetă și cei noi care v-au fost alocați vouă , vă vor îndruma mai profund și mai puternic  către misiunea pe care ați ales-o să o îndepliniți . Această misiune nu este una care va fi aproape imposibil de realizat, misiunea voastră este întotdeauna aliniată și adaptată la viața voastră și la nevoile care sunt cele mai importante pentru voi. Acum cea pe care mergeți este o cale a bucuriei și fericirii iar pe măsură ce faceți asta, voi binecuvântați pe toți din jurul vostru cu care veniți în contact. Energia bucuriei și fericirii este cea mai contagioasă și înălțătoare și este un bun venit balsam sufletelor obosite care tânjesc la adevărata speranță pentru o cale mai bună, o viață mai bună. Lumina care radiază din interiorul vostru inspira aceeași stare de a fi în alții. Adăugați energiile voastre într-un grup de concentrare și să știți că sunt amplificate de un milion de ori de către Familia voastră de Lumină. Intenționați să fie așa și așa va fi făcut!


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati