Pagini

9 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:7-14 martie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Trecerea timpului se accelerează sau, mai degrabă, are această  influență asupra vieților voastre. Există mai multe epoci ale istoriei Pământului care vin în aliniament cu linia temporală actuală, iar informațiile și cunoștințele care s-au pierdut în negura antichității sunt acum aduse înapoi într-o manieră revizuită și actualizată. Există un proces de integrare care are loc și, de asemenea, o recalibrare la noua realitate a Pământului a tuturor de pe planetă. Este un moment dificil pentru mulți oameni din întreaga lume iar energiile actuale și în continuă creștere le aduc necesitatea de a –și re-evalua și reseta propriile priorități, scopuri si obiective. Această activitate va continua să aibă loc de-a lungul anilor următori, pe măsură ce fiecare individ progresează mai departe în funcție de nivelul său de creștere și extindere. În timpul acestui proces accelerat de creștere pentru fiecare individ, vor fi multe opriri și porniri de-a lungul drumului. Se cuvine ca fiecare persoană să se cunoască pe sine și ciclurile sale personale și planetare  și apoi să înceapă să lucreze la unison cu ele.

Fiecare individ își  urmează acum ferm  propria sa stea, propria sa cale individuală și destinul său mai mare. Este important să fiți răbdători unul cu celălalt pe măsură ce acest proces  continuă, pentru că este loc pentru toată omenirea în diversitatea sa de a se extinde pe deplin în moduri minunate și uimitoare. Ceea ce pare greșit pentru o persoană este exact ceea ce trebuie pentru alta. Fiecare persoană  învăță să asculte, să devină acordată și sensibilă la propriile sale îndemnuri interioare. Acest lucru ar putea crea o ciocnire a voinței uneori iar prudența trebuie să fie luată pentru a permite fiecăruia din vecinătatea lor și sferă lor de influență,  dreptul individual de a se deplasa cu propria lor viteză, pe măsură ce procesează metamorfoza care are loc în interiorul lor. Schimbările interne care au loc influențează pe toată lumea și este important să vă amintiți acest lucru atunci când interacționați unul cu celălalt. Să realizați faptul că fiecare persoană  face ce știe mai bine în fiecare moment și poate asimila numai la nivelul său  de înțelegere. Dați drumul oricăror idei și așteptări fixe sau rigide și predate-vă cursului natural al evenimentelor. Fiți  blânzi cu voi înșivă și ceilalți și practicați detașarea în toate situațiile.

Aceia dintre voi care au trecut deja în mare parte prin curățarea majoră, eliberarea și procesul de purificare, lucrează  pentru a rafina sistemul celor cinci corpuri. Voi ați învățat să vedeți frumusețea fiecărui moment în lumea voastră personală și în oamenii din ea. Pe măsură ce iubirea, respectul și aprecierea pentru fiecare și pentru lumea voastră se extinde și crește, renunțarea la limitele anterioare percepute în toate domeniile vieții voastre și înlocuirea lor cu determinarea de a trece prin aceste oportunități provocatoare în unitate și pace va fi prima motivație în inima fiecărei persoane. Acum are loc o mai mare împreunare a oamenilor de pe Pământ. Fiecare persoană de pe Pământ este importantă în schema divină a lucrurilor iar ajutorarea reciprocă cu o inimă deschisă,smerenie, onestitate, bunătate și generozitate este modul de a crea schimbarea pe care doriți să o aduceți în această lume.

Voi înțelegeți acum că iubirea, compasiunea și bunătatea sunt puterile ce motivează din spatele fiecărui cuvânt și acțiune, din spatele fiecărui gând și sentiment pe care îl aveți în inimă, pentru a crea o viață mai liniștită, mai prosperă și mai abundentă. În conștientizarea alegerilor pe care le faceți și a modul în care aceste alegeri pot avea impact asupra altora din jurul vostru, căutați mereu numai cel mai mare și cel mai înalt bine al tuturor în tot ceea ce faceți. Fiecare dintre voi tinde spre gradina vieții sale, cel mai mare potențial prinde rădăcini și crește în realitatea fiecărei persoane și este hrănit cu grija, răbdarea și sârguința sa. Există o putere uimitoare într-o intenție puternică, care este alimentată de iubire. Când practicați binecuvântarea lumii, lumea vă binecuvântează de zece ori în schimb.

Prin cultivarea practicii de a vă concentra asupra lucrurilor din viata voastră care vă aduc bucurie și manevrarea oricărei distrageri din jur care vine în drumul vostru, puteți fi sigur că concentrarea și determinarea voastră va începe să se manifeste în viața voastră într-un mod minunat și sincronistic. Credeți în voi înșivă, Dragilor, pentru că voi aveți puterea și capacitatea de a crea viata visurilor voastre. Perseverați în eforturile voastre determinate de a efectua o schimbare pozitivă în viața voastră, în viața celor dragi vouă, și în lumea voastră. Voi meritați să aveți tot ceea ce doreste inima voastră să se pe manifeste pe deplin aici, pe Pământ.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati