Pagini

26 martie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:22-29 martie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Există un sentiment de împlinire pe planurile interioare în timp ce au loc aliniamentele cosmice pe planeta voastră și activitățile umane. Energiile voastre iubitoare au fost oferite și aplicate acolo unde este nevoie cel mai mult și fiecare particulă a fost folosită pentru binele cel mai înalt al tuturor, cu recunoștință iubitoare și apreciere pentru eforturile voastre. Sunteți  atât de mult iubiți de familia voastră de Lumină! Fiecare particulă de Lumină se extinde și umple toate locurile și spațiile care se schimbă pe măsură ce umbrele se retrag crescând exponențial în acest fel. Se ating inimile tuturor de pe planetă, chiar și acelora care încearcă să stingă flacăra sfântă ce arde în inima lor. Este un timp pentru reflecție profundă asupra a ceea ce trebuie încă să fie curățat și eliberat din sufletul fiecărei persoane iar a caută profund în sine este o alegere conștientă care necesită onestitate totală si curaj. Focul din interiorul vostru cere o astfel de examinare iar voi sunteți capabili de asta pe măsură ce veți continua să vă urmați propria stea!

A vă urma propria stea înseamnă a alege să fiți cel mai bun prieten al vostru. Aceasta înseamnă o generoasă bunătate, compasiune și dragoste pentru propria ființă, și să vă amintiți că sunteți un suflet cu inima deschisă care este bunătatea întrupată. Eliberați experiențele din trecut în care alții nu au făcut ceea ce se cuvenea și au profitat de bunătatea voastră. Eliberați rănile din voi pe care aceste acțiuni le-au plasat în sufletul vostru. Ați fost și sunteți inocenți și nu sunteți răspunzători pentru sufletele care aleg să rămână în nivelurile vechii paradigme de a fi umiliți. Renunțați la necesitatea de a-i "salva" de ei înșiși și de propriile lor alegeri. Aveți grija de voi și fiți curajoși în lume, pentru că Lumina si bunătatea voastră este foarte apreciată, deoarece reprezintă capacitatea voastră de a extinde acea lumină, în cercuri de radiantă tot mai extinse. Mai devreme sau mai târziu, acest lucru va atinge toate inimile într-un mod ce deschide și extinde.

Succesul vine spre voi ca rezultat al eforturilor proprii și aveți tot ce este nevoie pentru a merge mai departe în îndeplinirea viselor, obiectivelor și viziunilor voastre. Voi sunteți cei care trebuie să împărtășească întotdeauna darurile pe care le primiți cu alții, pentru că chiar asta este natura voastră și voi trebuie să urmați întotdeauna ceea ce credeți. Onorați aspectul feminin din voi alegând să lucrați cu alții într-o manieră de cooperare și prezentând respect pentru diversitatea tuturor oamenilor. Energia feminină se manifestă în fiecare individ ca o dorință de a învăța noi modalități de a face să funcționeze idealurile și idelie unei persoane. Energia feminină pune accentul pe importanța vieții mai întâi prin grija față de Pământ și toți locuitorii săi. Influența feminină și cea dintâi lege este să nu existe niciun pericol pentru nimeni. Aceasta include o recunoaștere și onorare a aerului, apei, focului, pământului și elementelor cosmice pentru contribuția lor la frumusețea și evoluția planetei. Totul funcționează împreună pentru binele comun al tuturor. Aceasta este direcția în care este îndreaptată viața pe planeta voastră și care va predomina din nou.

Voi ați învățat că gândirea pozitivă creează schimbări pozitive pe Pământ. Eforturile voastre de a crea o lume în care sunt îndeplinite nevoile reale ale tuturor, în care toată lumea este liberă, respectată și egală cum a fost și este, crează schimbări în conștiință individuală, care la rândul său este vital și cel mai util în conștiința de grup a lumii. Atunci când există furtuni, vizualizați blândețea vânturilor, diminuarea furtunii, tornadelor care se îndepărtează de zonele populate. Acolo unde există un punct cu probleme în lume, trimiteți iubire și compasiune pentru a-l vindeca și pentru a diminua durerea lui. Fiți curajoși și proiectați gânduri de vindecare, de iubire planetei voastre, tuturor locuitorilor ei și tuturor elementelor ei. Pe măsură ce conștiința colectivă se schimbă așa se mișcă și Pământul și evoluează în această direcție, de asemenea. Aceasta este frumusetea schimbării pașnice și pozitive care vine prin intenție conștientă și iubitoare.

Există o nevoie de a vă sprijini reciproc și de a susține Pământul. Trimiteți iubire și recunoștință planetei voastre  pentru fidelitatea sa pentru voi, locuitorii ei. Ea a fost într-un model de exploatare pentru mulți ani, încercând să aștepte ca umanitate să se trezească și să se alăture ei în marea oportunitate care a venit acum pentru toți. Ea este pregătită să meargă mai departe spre Înălțarea ei în dimensiunile superioare. Ea dorește să mergeți alături de ea. Când vă aliniați în Unitate cu Mama Pământ, multe minuni de vindecare și restaurare vor avea loc.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere -Eliza

https://www.youtube.com/watch?v=PHO202wLddY