Pagini

16 mai 2012

Arhanghelul Uriel - Trecutul este harta voastră de Lumină


14 mai 2012

Iubirea și lumina care este necesară în călătoria voastră spre ascensiune se reflectă în realitatea voastră, în fiecare moment. Nu puteţi iubi în trecut, pentru că acel moment a trecut. Nu puteţi iubi în viitor, deoarece detaliile sale nu au fost încă create şi fiecare aspect al viitorului depinde de ceea ce faceți în fiecare moment prezent. Dacă doriţi ca viitorul să fie plin de bucurie, satisfăcător, iubitor, si abundent trebuie să creaţi acea energie în acest moment. Nu fiți distrași de ceea ce pare a fi momentul, rezultatul său vă asteaptă să trimiteți lumină, să schimbați energia sa permiţând dorinţelor voastre să fie concentrarea voastră, recunoscând ceea ce aţi creat şi ridicând frecvenţa sa prin trimiterea de iubire si lumina celor mai întunecate aspecte ale sale.

Fiecare lucru de care sunteți conştienţi și pe care îl judecați este parte a trecutului, şi, deşi pare să fie real, prezent, şi permanent, acesta este doar un ecou al celei mai recente manifestări a voastre. Când puteți percepe un rezultat vă uitați la trecut. Când cunoaşteți un rezultat, experimentați rezultatul unei manifestări care a fost deja creată. Prin atenția voastră pe crearea și manifestarea în momentul prezent, fiind conştient de trecut, ca o hartă care indică unde aveţi nevoie să vă concentrați lumina, vindecați trecutul de momentul prezent şi creați viitorul la o vibrație mai înaltă. Dacă percepeți realitatea voastră ca lipsă de iubire, pace, bucurie si abundentă sunteți conştienţi unde este necesar ca iubirea si lumina voastră să creeze un rezultat diferit în următorul moment prezent. Mai degrabă decât să judecați un rezultat ca bun sau rău, fiți conştienţi unde puteţi trimite mai multă lumină, fiți mai responsabili, şi conectați-vă cu ghidarea voastră interioară pentru a crea un rezultat diferit.

Atunci când judecați trecutul sau criticați eforturile voastre vă blocați energia în trecut şi stați în acel moment, care se repetă în momentul următor. Trecutul este o hartă a modului în care v-ați folosit lumina şi energia şi realitatea voastră reflectă un rezultat, un ecou al frecvenței voastre energetice, al cărei scop este de a vă arăta ceea ce creați astfel încât să puteţi alege să continuați în acea direcţie sau să faceți ceva diferit. Prin a fi pe deplin împământați în fiecare moment prezent şi folosind ceea ce percepeți în ecou, cunoașteți rezultatul de a schimba frecvenţa voastră energetică prin trimiterea de mai multă iubire şi lumină vouă înşivă, care schimbă rezultatul în momentul următor. Un nou viitor este creat din iubire şi lumină, în timp ce trecutul este re-creat de judecată şi de întuneric.

Rămâneți în iubire în fiecare moment,  iubiți fiecare  circumstanţă pe care o judecați ca o limitare, iertați pe cei care v-au rănit, şi trimiteți lumina la fiecare situaţie, astfel încât să vă împuterniciți pe voi înșivă dincolo de trecut, dincolo de durere şi de judecată şi dincolo de temerile voastre. Voi sunteti lumina lui Dumnezeu şi promisiunea de ascensiune , a rămâne în lumina adevărului vostru ca un copil de Lumina  va permite ca lumina sa vă împuternicească dincolo de frică. După cum iubiți în momentul present așa permiteți viitorului să devină un ecou de lumină în loc de un ecou de întuneric şi frică. Acesta este modul în care creaţi raiul pe pământ, promisiunea de ascensiune pentru voi şi pentru lume şi modul în care deveniți promisiunea propriei voastre lumini de a crea realitatea celui mai înalt  potențial de frecvență și vibrație energetică.

Copyright (c) 2012 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

 http://enlighteninglife.com/

Traducerea- Eliza