Pagini

7 mai 2012


Hilarion Mesajul săptămânii: 6 mai-13 mai 2012
Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
======================================
Preaiubitilor,

Acesta este un timp foarte puternic în alinierea configuraţiilor planetare şi în  influenţa energetică din tărâmurile spirituale. Multe dispense speciale de binecuvântare şi de iubire sunt oferite omenirii, tot ce este necesar este de a fi deschis pentru a primi. Un alt pasaj al roţilor cosmice a fost făcut şi acum ne îmbarcăm pe noul nostru drum în ţinuturile necunoscute ale noilor potentiale. Pe măsură ce aceste coduri de timp deschid portalurile, influxul Iubirii Cosmice și valurile de lumina trimise pe pământ vor activa trezirea marilor mase ale umanităţii.

Acestea sunt vremurile care le-aţi aşteptat ,deoarece sunteți tot mai aproape de reamintirea motivul pentru a fi aici în acest moment cosmic al mişcării ciclice de la o eră la alta. Începând din acest moment, viaţa va lua un impuls  de revelaţii una după alta ce vor intra în lumina conştiinţei fiecărei persoane. Multi dintre voi vor avea momente de “AHA! "Momente ca piesele de puzzle ce încep să cadă în loc şi toate tainele vieţii voastre devin mai clare. Există acum o trezire de lumină de neoprit care inundă această planetă si este o energie paşnică, iubitoare şi puternică.

Fiți deschiși pentru a primi mai mult din tot ceea ce este bun în existenţa de zi cu zi. Aţi fost puși la grea încercare fiecare pe măsură ce ați trecut prin inițieri dificile, care v-au pregătit pentru a întrupa Lumina măreață care sunteţi cu adevărat. Lucrurile de pe Pământ, desi va bucurați de ele, nu vă vor mai prinde sau vă vor distrage atenţia de la adevăratul vostru scop. Veți avea mai mult timp pentru a explora bucuriile întrupării într-o formă care devine multi-dimensională în capacităţile sale. A fi deschiși la experiențe noi şi a vă deplasa dincolo de limitele voastre anterioare vă va aduce libertatea pe mai multe niveluri ale ființei voastre.

Bucurați-vă în această strălucire a ființei voastre, pentru că asta înseamnă că vă îndreptați mai departe în călătoria voastră spirituală şi că aţi eliberat majoritatea dintre lucrurile care nu vă mai servesc și care nu vin din iubire în acest loc nou în care vă găsiți. Fiecare persoană va înflori într-o multitudine de modalităţi ce va crea un şablon nou, care va fi nelimitat în posibilităţile sale. Dacă citiţi acest lucru, atunci sunteți unul care s-a calificat pentru a servi Planul Divin, la un nivel mai mare. Există întotdeauna alte drumuri pentru călătorit şi lumi de descoperit şi cucerit. Vorbim aici de creşterea sufletului, dragilor.

Fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru şi învăţați să citiți semnele. Multe lucruri se schimbă, multe lucruri se vor schimba şi voi trebuie să vă adaptați şi să vă schimbaţi odată cu ele. Cele mai mari schimbări pe care le vedem este că vă veți lua înapoi puterea de la toate energiile discordante şi care distrag atenţia şi evenimentele care v-au tinut blocați în situaţii care nu le-ați provocat voi. Bucuraţi-vă de plimbarea pe roller-coasterul cosmic, asa cum prinde viteză spre nouul început al Pământului. Ascensiunea este pornită, preaiubitilor, amintiti-vă acest lucru, de fiecare dată când sunteți tentat să reluați vechiul mod de viaţă. Revenind înapoi, nu este o opţiune, prin urmare, faceți următorii paşi în siguranță şi grație. Noi suntem cu voi mereu.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației
 www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza