Pagini

21 mai 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 20- 27 mai 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
=====================================
Preaiubitilor,

A vă menţine împământați  în inima Pământului este pasul cel mai important de luat acum. Fiecare sunteţi aici pentru a aduce aspectele voastre mai înalte în corpul fizic şi este important să aveţi o fundație solidă din care să faceți acest lucru. Ceea ce căutați este în voi, şi nu în lumea exterioară. Permiteţi câteva momente în fiecare zi pentru a simți pulsul inimii voastre, în ritm cu cel al Pământului, pentru că aceasta vă va conecta si vă va acorda pe voi și Pământul întrucât nivelul vostru vibrational este înălțat. Încredeți-vă în ghidarea voastră interioară în activitatile de zi cu zi şi urmaţi îndemnurile interioare  pe măsură ce acestea apar.

Multe evenimente monumentale au loc la nivel cosmic, şi cei care urmează ghidarea lor interioara ştiu că acestea nu sunt timpuri obişnuite pe care le trăiesc. Este nevoie de fermitate, curaj, încredere şi perseverenţă pentru a continua pe calea voastră de zi cu zi atunci când totul pare că rămâne la fel. Este dificil să înţelegeți semnificaţia de perspectivă mai largă și vă recomandăm că cea mai bună cale este de a merge în interior în fiecare zi,  pentru a vă alinia în mod intenţionat cu Sinele vostru Înalt şi pentru a cere îndrumare şi instrucțiuni.  Mai mult bine va curge în viata voastră, făcând zi de zi un obicei conştient din această intenţie.

 Mai multe transformări şi schimbări au loc în interiorul Pământului, care se manifestă ca mişcări la suprafaţă. Acestea vor continua să aibă loc  pe măsură ce sunt făcute ajustările Pământului în tranziţia la o dimensiune mai înaltă. Simțiți iubire, iubire necondiţionată, pentru Pământ şi pentru toţi locuitorii săi în timp ce au loc aceste schimbări și imaginați-vă cum izvorăște o lumina mare din inima cristalină de diamant (a Pământului) afara, în grilele sale cristaline şi afară, în Cosmos. Păstraţi-vă inimile  mereu acordate la perspectiva mai înaltă a Planului Divin şi rămâneți calmi şi centrați. Așa cum rămâneți centrați le permiteți celor din jurul vostru să rămână calmi şi liniştiți iar acest lucru este cel mai util.

Este momentul pentru a permite deschiderea în continuare a chakrei inimii voastre şi pentru a deveni conştienți că puteți să faceți acest lucru, pentru că din acest portal energetic din voi este activată calea voastră personală și devine clară pentru voi. Acest lucru este important, pentru că atât de mulţi dintre voi sunteți situați în zonele în care trezirea oamenilor nu a avut loc încă şi astfel este necesară calitatea credinţei şi perseverenţei pentru a continua ,aparent singuri şi neînţeleși călătoria voastră spirituală. Este nevoie de iubirea ce mai înaltă pentru a continua în această direcţie şi pentru a nu vă clătina şi fiecare dintre voi are acest fel de iubire în mare abundenţă.

Lăsați Lumina din interior care sunteţi cu adevărat, să strălucească în aceste zile de tranziţie de la o lume la alta deoarece acest lucru este foarte util pentru cei din jurul vostru. Se poate ca ei să nu vadă, dar ei o simt la un nivel sublim. Pe măsură ce Sinele vostru Înalt și Măreața voastră Prezență Eu Sunt se ancorează mai profund în voi, le va permite celor din jurul vostru să facă acelaşi lucru şi acest lucru poate fi realizat într-o tranziţie mult mai uşoară şi mai fină pentru ei. Străluciți, dragii mei, cum aţi putea fi altcineva decât ceea ce sunteţi cu adevărat?

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației
 www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza