Pagini

28 mai 2012

Hilarion Mesajul săptămânii:27 mai-2 iunie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
==========================================
Preaiubiților,

Acesta este un timp pentru profundă contemplare interioară şi discernământ a ceea ce încă mai există în voi înşivă și care nu vă mai serveste pe calea pe care ați ales-o. Aceste timpuri necesită onestitate de sine completă şi realizarea de noi alegeri, care vor elibera  ceea ce nu a fost rezolvat până la acest moment. De multe ori este în perspectiva cuiva că schimbarea trebuie să aibă loc  și claritatea vine de obicei atunci când cineva a dat drumul necesității de a cunoaşte răspunsul definitiv pentru a permite cu acceptare, ceea ce a fost şi este în situaţia prezentă a cuiva.

Drumul înaintea voastră devine tot mai restrâns în ceea ce priveşte ceea ce trebuie făcut şi invers, lărgeşte orizonturile voastre în ceea ce privește posibilităţile. Multi dintre voi au jonglat cu problemele personale din relaţie cu dorinţa profundă pentru o conectare mai mare cu Dumnezeu şi acest lucru a creat conflict interior – pentru că atunci când cineva se confruntă cu sacrificiul a tot ce îi este drag, în scopul de a se conecta cu Dumnezeul din interior, este foarte dificil de făcut acest pas. Noi vă spunem că timpurile de martirat sunt încheiate. Nu este întotdeauna necesar a efectua modificări drastice în viaţa voastră, pentru a progresa pe calea voastră de Ascensiune.

Dacă cineva s-ar uita la probleme cu mai mare detaşare şi un sentiment de iubire profundă, ar putea fi deschisă o cale pentru a le avea pe amândouă. Unele suflete nu sunt menite să fie în prima linie, ci mai degrabă doar să trăiască în armonie şi bucurie cu cei pe care îi iubesc. Timpurile acestor sacrificii, care au fost necesare în zilele de odinioară  nu mai sunt necesare, tot ce este necesar este o dorință din inimă bazată pe o profundă comuniune cu Dumnezeul din interior, şi pentru o mai profundă comuniune cu cei care vă sprijină în viaţa voastră de zi cu zi. Cel mai important lucru este să stabiliți şi să menţineți echilibrul între cele două dorinţe.

Dumnezeu se exprimă prin voi în fiecare moment şi fiecare aspect al vieţii voastre. Acesta este Dumnezeu, care vorbeşte prin voi, acţionează prin voi şi dacă puteți aduce pe deplin  această realizare în constiinta, vă puteți da vouă înşivă permisiunea de a avea cele mai bune rezultate pentru voi înşivă şi pentru cei dragi, prin harul iubirii lui Dumnezeu pentru voi toţi. Aceasta este ceea ce se cere de la voi în aceste momente, pentru a veni împreună în iubire, pace şi armonie, să exprimați calităţile superioare din voi și sa-i inspirați pe alții prin exemplul vostru să facă acelaşi lucru. O viaţă bine trăită este o viaţă de Măiestrie.

Gasiți pasiunea voastră şi concentrați-vă pe acest lucru şi toate celelalte se vor așeza, în ordinea divină. Dacă vă umple cu bucurie şi entuziasm, atunci faceți acest lucru  sentimentele bune ce vin urmărind dorinţa din inima vostră vor binecuvânta şi pe cei din jurul vostru în fiecare zi. Iubirea este cea mai mare forţă din Universuri şi miracolele sunt posibile şi au loc atunci când această forţă este angajată. Iubiți-vă unul pe altul așa cum Dumnezeu vă iubeste și totul va fi bine. Ego-ul exterior va încerca sa vă descurajeze de la urmarea aspectelor şi atributelor mai înalte, pentru că a fost rolul său de protecţie în viaţa voastră, dar în aceste noi vremuri , ego-ul trebuie să fie iubit în întregime şi complet integrat cu toate aspectele din voi înşivă. Pentru a-l integra pe deplin cu aspectele voastre mai înalte, ego-ul uman necesită iubirea şi compasiunea  voastră.

Până săptămâna viitoare ....

 Eu Sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

 www.therainbowscribe.com

Traducere- Eliza