Pagini

2 iulie 2012

Hilarion – Mesajul saptamanii : 1 iulie - 7 iulie 2012


Preaiubitilor,

Peste tot in lumea voastra tiparele meteo se schimbă şi creeaza o mare curăţare pe masura ce vechile energii stagnante sunt dizolvate şi disipate. Aceste anomalii meteorologice vor continua pe masura ce omenirea elibereaza tot ceea ce nu reprezinta iubire in fiinţa ei. Marea transformare a tuturor continuă neabătuta pe masura ce noile energii inalte din cosmos vin în atmosfera voastra. Nu va descurajati in timpul acestor vremuri, dragii mei, şi ajutati-va unul pe celalalt, atunci cand este nevoie.

Pe masura ce vechile moduri de exprimare sunt dizolvate în această lumina mare, mai multa lumina patrunde in celule pentru a-si ocupa locul si acest lucru este resimtit de Omenire, la un nivel foarte profund. Pe masura ce intra mai multa lumina in campul vostru personal de energie, ADN-ul este activat si mai multe catene ale acestuia vor lumina înauntrul vostru. Cele patru corpuri inferioare sunt in procesul de transformare care nu a mai avut loc la nivel de masa si vor continua sa fie mai multe simptome ale acestui proces in timp ce are loc. Aceste modificari pot aduce emotii , care sunt declansate de o amintire a unor vechi probleme , care trebuie inca sa fie, recunoscute, acceptate şi eliberate.

Acesta este motivul pentru care va sfatuim sa fiti buni, sa va sustineti si sa fiti iubitori cu voi insiva. Exista multe ganduri profund incorporate si povesti inauntrul vostru, care provin de la generatiile anterioare, care sunt transmise genetic prin codarea ADN-ului si in timp ce acestea sunt activate la viata din nou, vor trece prin cele patru corpuri inferioare. Dacă nu va angajati sa cadeti în aceste poveşti, ci doar sa le observati, acestea se vor disipa. Corpurile voastre sunt biblioteci vii a tot ceea ce s-a intamplat in trecut iar povestile din acestea care au fost transmise prin liniile de rudenie vor fi activate. Observati-le cu detasare si ele vor disparea.

Pe o nota mai usoara, multi dintre voi care au ales de buna voie si constienti sa treaca prin acest proces se vor gasi experimentand perioade mari de bucurie sustinuta in interior si vor intrupa mai mult si mai mult din gandul ca totul este bine, totul este perfect. O increderea profunda în conexiunea cu Sursa va fi evidenta în tot ceea ce experientati si pe masura ce acest sentiment de bucurie persista, sincronicitati minunate vor avea loc in vieţile voastre personale, care vor aduce mai mult din acest sentiment pentru voi si va deveni un mod normal de viata si de exprimare.

Sa stiti că toate povestile vechi şi triste vor disparea si toata lumea va fi reinnoita la fiecare nivel al Fiintei. Tie şi Pamantului si tuturor locuitorii lui va este dat un nou inceput, un nou contract de “leasing” asupra vietii. Bucurati-va in această cunoaştere si mentineti –va echilibrul in orice moment, in tot ceea ce are loc. Fiti calmul in furtuna schimbarii care se manifesta in jurul vostru. Zâmbiti des si practicati compasiunea constienta cu voi insiva si cu altii. Voi influentati mai mult decât banuiti cu prezenta voastra.

Pana saptamana viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere -Eliza