Pagini

16 iulie 2012

Hilarion – Mesajul săptămânii : 15 iulie – 22 iulie 2012

Marea Lucrare continuă. Fiecare dintre voi a eliberat ciclul de paternuri de durere si de pierdere a puterii din celulele fiintei voastre. Vedem că acest proces nu a fost unul uşor pentru voi şi vă rugăm să vă amintiţi că voi sunteţi cei ce luminează calea pentru ca ceilalţi să o urmeze în zilele ce vin. Toţi pionierii, asemeni vouă fac fiecare pas în necunoscut şi astfel există o presiune ce se naşte pe măsură ce mergeţi împotriva firii de condiţionare stabilită. Noi vă spunem că voi îndepliniţi o sarcină mai mare decât vă puteţi imagina în acest moment în timp.

Să ştiţi că niciodată nu mergeţi singuri pe această cale, deoarece noi suntem întotdeauna cu voi. Noi, ca familia voastră de Lumină, vă sprijinim în tărâmurile încă nevăzute şi în zilele următoare, veţi avea mai mult posibilitatea de a vedea trecutul densităţii care aţi traversat-o în tărâmurile de Lumină si multi-dimensionalitate. Ca fiinţe multi-dimensionale, voi existaţi şi lucraţi pe mai multe nivele diferite şi de aceea vă spunem că voi faceţi mult mai mult decât sunteţi voi conştienţi în prezent. Voi înşivă vă autodepăşiţi în fiecare zi iar limitele initiale se topesc ca şi cum acestea au fost doar un vis.

Este important să se stabilească ferm o intenţie mentală de la începutul fiecărei zi pentru a fi într-o stare de bucurie şi recunoştinţă, pentru că acestea vă vor ajuta să intraţi în noile frecvenţe care inundă planeta din Cosmos. Această intenţie, de asemenea, ajută la dezintegrarea densităţii gândirii constiinţei de masă, care a fost acceptată ca un mod normal de gândire, de a face şi de a fi pentru Umanitate. Prin alegerea unei soluţii diferite pentru problemele ce înconjoară lumea voastră, voi creaţi modificările necesare pentru a vă alinia la Planul Divin pentru voi înşivă şi pentru Pământ şi toţi locuitorii lui.

Ca întotdeauna, vă sfătuim să fiţi buni cu voi înşivă şi cu cei din jurul vostru. Voi toţi învăţaţi cum să folosiţi energia voastră şi puterea personală în moduri constructive de viaţă, de creştere şi de multe ori, acesta este un proces de învăţare pentru toţi. Ceea ce faceţi şi ceea ce realizaţi prin depăşirea tendinţelor anterioare care nu au fost pentru binele cel mai înalt este că stabiliţi o modalitate pentru cei din jurul vostru pentru a deveni, de asemenea, conştienţi de faptul că există o cale mai bună de a îndeplini dorinţele cele mai dragi lor şi dorinţele pentru o viata mai fericită . Voi sunteţi cei ce spargeţi modelele şi cei ce fac modele şi acest lucru este cel mai important în aceste vremuri actuale.

Continuaţi să straluciţi Lumina voastră luminiscentă incredibilă şi frumoasă pe măsură ce abordaţi sarcinile voastre de zi cu zi. Acest lucru este tot ceea se cere de la voi, preaiubitilor, ca inimile voastre să strălucească cu puritate şi bunătate pentru toţi, ca voi să renunţaţi la justificările ego-ului care v-au reţinut de la locul vostru de drept, ca oameni divini, ce păsesc în noua Epocă de Aur, noul şablon pentru toţi de pe Pământ.
Până săptămâna viitoare ....

Eu Sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere – Eliza Fati