Pagini

9 iulie 2012

Hilarion – Mesajul săptămânii: 8 iulie-15 iulie 2012


Preaiubiţilor,

Este aparent mult haos în întreaga lume deoarece cei care se trezesc încep să pună întrebări şi să îşi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni şi fapte. Acesta este un timp de deziluzie pentru mulţi şi mulţi caută răspunsuri pentru o cale mai bună. Oamenii devin iritaţi pe măsură ce fiecare trece printr-un proces de purificare proprie, neîntelegând ce se întamplă pe planetă şi în Cosmos. Se cuvine ca cei care staţi ca Semnale de lumină să menţineti pacea şi calmul indiferent de cât de intense sunt reacţiile în cei din jurul vostru.

Continuaţi să practicaţi disciplinele spirituale care vă înalţă şi vă inspiră să avansaţi în atingerea scopurilor voastre spirituale. Practicaţi acte aleatorii de bunătate arătând compasiune tuturor. Acesta este un timp mai încercat pentru masele omenirii, care încep să privească în jurul lor şi se întreabă ce se întâmplă cu adevărat. Cele mai frecvente modificări şi anomalii meteorologice, care nu lasă pe nimeni neatins nu sunt de obicei aşteptările pentru atât de multi şi astfel cautarea pentru răspunsuri începe. Voi, cei care sunteti treziţi şi conştienţi trebuie să vă amintiţi cum a fost pentru voi la începutul căutarii voastre pentru claritate şi răspunsuri la enigmele vieţii.

Păstraţi-vă obiectivele setate pe ascensiunea voastră şi creaţi viaţa pe care o alegeţi. Există posibilităţi şi probabilităţi infinite pentru fiecare dintre voi. Alegeţi ceea ce vă aliniază cu Sinele vostru înalt şi propriul vostru Plan divin şi acest lucru vă va menţine mereu pe calea cea mai adecvată şi potrivită pentru voi. Dacă nu simţiţi de multe ori bucurie, atunci ceea ce faceţi are nevoile de ajustare ,lăsând în urmă tot ceea ce nu vă mai serveste Sinele iar uneori, aceasta privire adânca în interior nu este plăcută. Tineţi cont de faptul că nu sunteţi singuri,, dragii mei, iar acest lucru poate aduce mai multă toleranţă în toate situaţiile.

Noi suntem încurajaţi cu bucurie la paşii mari ce sunt facuţi acum de mulţi dintre voi. Sunteţi mai aproape decât aţi putea crede de obiectivul vostru şi vă sfătuim să mergeti înainte cu câte un pas odată. Analizaţi nevoile voastre în fiecare moment de Acum si concentraţi-vă pe micile detalii, astfel încât calea de urmat să nu pară atât de lungă şi copleşitoare. Voi, de fapt, observati accelerarea trecerii timpului, în sensul liniar şi asta va continua să devină pronunţată şi evidentă. Nava voastră –Pământul- se deplasează în mod constant în aliniere cu Centrul Galactic şi acest lucru a fost predestinat cu multe ere în urmă. Aceste schimbări pot fi un nou început incitant şi proaspăt pentru atât de mulţi.

Trataţi-vă reciproc cu respect, onoare şi integritate şi totul va fi bine. Căutaţi să ajungeţi la stelele cele mai mari şi mai stralucitoare, pentru că acestea pot fi foarte bine Planeta voastră de origine şi multă asistenţă poate veni pentru voi. Universul răspunde la apelurile voastre în moduri magice si minunate.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere – Eliza Fati