Pagini

29 octombrie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 28 octombrie - 3 noiembrie 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
========================================

Preaiubitilor,

Pe măsură ce energiile Cosmice cresc în intensitate încă o dată, Lucratorii în Lumină din lume se găsesc urcând pe scară pentru a trece la nivelul următor al procesului Ascensiunii. Voi încă mergeți împotriva curentului de modele de gândire predominante care sunt difuzate în întreaga atmosferă a planetei și, astfel, ca înaintași, experimentați aceste energii ca fiind dificile. Amintiți-vă să vă luați timp pentru a fi în natură și pentru a vă conecta adesea la centrul Pământului pentru a rămâne împământați. Beți multă apă pură pentru a ajuta la procesul de asimilare a energiilor mai înalte în fiecare celulă a sistemului de operare uman și multi-dimensional.

Experiența de trecere a timpului se resimte în diverse moduri de către fiecare dintre voi în funcție de stadiul la care sunteți în dezvoltarea voastră și, uneori, poate părea confuz pentru voi, în timp ce încercați să păstrați cadrul liniar de referință. Pe măsură ce intrăm mai mult în centura de timp sferic în care totul are loc simultan și în care tot ce a fost devine parte din experiența actuală în momentul Acum, aceasta poate duce la multe situații enigmatice deoarece procesele voastre liniare de gândire trebuie să se întindă mai mult în tărâmurile de întregire a Ființei voastre, în experiența sa în toată veșnicia. Acest lucru aduce multe situații hazlii în viețile voastre.

Fiți în pace deoarece modificările continuă să aibă loc în cadrul evenimentelor actuale pe planeta voastră. Totul are loc sub îndrumarea tărâmurilor mai înalte ale Luminii si Planului Divin pentru Pământ. Să știți că voi și cei dragi vouă sunteți în siguranță și protejați și sunteți ghidați în fiecare moment. Cu cât experimentați mai puțină rezistență față de ceea ce se întâmplă, cu atât mai bine faceți față în asimilarea codurilor geometrice care sunt transmise la toate ființele care sunt gata să le accepte pentru ca transformarea corpurilor voastre fizice într-o Lumină mai înaltă să poată continua cât mai lin posibil.

În acest moment de Acum, este imperativ ca Lucrătorii în Lumină să rămână fideli scopului lor mai înalt și să se concentreze pentru a fi Purtătorii de lumină pe această lume. Indiferent de haosul aparent din jurul vostru, amintiți-vă că Lumina voastră radiază în jurul vostru în zona voastră de lume și aceasta este Lumina care asistă Omenirea să se transforme într-o nouă conștiintă. Deși cei mai mulți dintre voi nu vedeți dinamica acestui lucru în viața de zi cu zi, fiți siguri că acest lucru are într-adevăr loc și că sunteți o parte integrantă a schimbărilor care au loc.

Amintiți-vă că aveți toate uneltele de care aveti nevoie pentru această muncă și ați mai făcut asta înainte, prin urmare, sunteți cei mai capabili de a continua până la capăt, indiferent de modul în care acesta pare să contrară. Fiecare dintre voi sunteți canale de energie mai înalte și doar prin prezența voastră, voi susțineți și împuterniciți pe cei cu care comunicați în interacțiunile voastre de zi cu zi. Puterea voastră personală vă revine vouă înșivă și ați fost pregătiți să dețineți această putere în mod responsabil și cu cea mai înaltă integritate în tot ceea ce gândiți, spuneți și faceți. Acesta este tărâmul maeștrilor, al măiestriei minții și al vostru. Totul este bine si totul este perfect. Fie ca acest gând să fie o parte integrantă a experienței voastre de zi cu zi.

Până săptămâna viitoare

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati