Pagini

15 aprilie 2013

Arhanghelul Uriel -Dimensiunile Infinitului

mesaj pentru 15 aprilie 2013

prin Jennifer Hoffman

Dimensiunile infinitului exista dincolo de trinitatea celei de a treia dimensiuni, care este corpul, mintea si emotiile, și dincolo de integrarea dimensiunii a patra, care include spiritul așa cum îl cunoașteți. Toate dimensiunile dincolo de a patra fac parte din infinit, vastul potențial nelimitat al universalității. Acest infinit este o parte a fiintei voastre, prin aspectele divine care sunt codificate în cadrul umanității voastre. Acum sunteți pe pragul infinitului și puteți accesa darurile sale de grație, adevăr, cunoaștere și nelimitare, fiind nelimitat. Infinitul nu este accesat prin distrugerea dimensiun a treia și salvarea omenirii de la drama si frica sa. Acesta este accesat prin eliberarea dimensiunii a treia astfel încât să se poată extinde dincolo de limitările, friciile și densitatea convingerilor sale.

Podul către dimensiunile infinitului este accesat prin dorința voastră de a vă accepta ca divini, nelimitați și universali. A fost necesar să vă limitați accesul la aceste dimensiuni, astfel încât să puteți finaliza misiunea voastră de ascensiune dincolo de dimensiunea a treia, care a fost integrată în cadrul misiunii originale a umanității de ascensiune. Când puneți la îndoială darurile, binecuvantarile, potențialele diferitelor dimensiuni și le judecați, întrebându-vă dacă sunteți în a 5-a, a 7-a, a 9-a sau dincolo, voi ignorați potențialul universalității, care este faptul că nu există limite în infinit. Fiecare dimensiune are darurile și binecuvântări sale și toate dintre ele sunt accesibile pentru voi. Intrebarea pentru voi este dacă puteți aduce aceste dimensiuni în realitatea voastra si să deveniți aspectele multi-dimensionale ale voastre, integrând multe dimensiuni în exprimarea de sine si realitatea voastră fizica.

Voi cunoașteți a treia dimensiune ca realitatea voastră fizică, dar nu sunteți limitați la expresia singulară a dimensiunii a treia în viața și în lumea voastră. Toate celelalte dimensiuni sunt posibile în cadrul acesteia, de asemenea. In realitatea voastră fizică sunteți o ancoră pentru alte dimensiuni pentru a deveni parte a expresiei energetice a Pământului . Fiecare dintre voi este o ancoră fizică pentru ca universalitatea să intre în dimensiunea a treia, deoarece sunteți un portal care permite frecvențelor și vibrațiilor mai înalte să intre în spațiul fizic și să se manifeste în fiintă. Aceasta este eliberarea de viața din dimensiunea a treia, dar nu atît pentru a putea explora alte dimensiuni de viață singulare. Se întâmplă astfel încât să puteți deveni multi-dimensionali, ca expresii ale ființării infinite a universalității.

În timp ce ați putea dori să salvați pe cineva sau ceva de frica si limitele din viața voastră, ceea ce aveți nevoie a cere este eliberarea de densitatea fricii și limitării, astfel încât să vă puteți extinde în dimensiunile infinite de ființare. Ceea ce vedeți acum ca prăbusire a dimensiunii a treia și paradigmelor sale este posibil, deoarece dimensiunile infinitului se deschid și dezvăluie adevărul despre viața bazată pe frică, precum și alternativele prin trăirea intenționată și eliberarea de frică. Puteți alege să fiți supărați sau să îmbrățișați potențialul pentru transformarea dimeniunii a treia în infinit, acesta este procesul de ascensiune și evoluție. A treia dimensiune este parte a spiralei evolutive, așa cum sunt toate celelalte dimensiuni.

Voi inaugurați viața multi-dimensională, în care toate dimensiunile pot co-exista în realitatea voastră si realitățile umanității și pământului. Acest lucru aduce pământul înapoi în echilibru în cadrul universului, în care toate dimensiunile co-există și sunt accesibile tuturor celor care le aleg. Imbrătișați această transformare, deoarece prin ea veți crea portaluri pentru a permite noului pământ să fie reconectat la sursa lui divină. Este timpul pentru a opri teama de transformare, pentru a trece de la a înainta prin intermediul emoțiilor prin această transformare, la a fi cine sunteți cu adevărat și a deveni energetic aliniați cu aspectele voastre cele mai înalte, astfel că trinitatea limitată a dimensiunii a treia devine Cuvântul lui Dumnezeu ,nelimitat, multi-dimensional, care își exprimă divinitatea în toate modurile și în toate lucrurile. Folosiți această afirmație pentru a vă reaminti că sunteți o scânteie divină, cu nimic mai prejos decâ Sursa, deoarece sunteți Sursa și nu puteți fi deconectati de la Sursă: "Sunt divin ghidat, conectat, în siguranță și protejat, în toate modurile și în toate lucrurile . "

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate

http://enlighteninglife.com/

Traducere- Eliza