Pagini

29 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 28 aprilie - 5 mai 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce răsare o noua zi la orizont, mai mult se cere de voi atunci când tot ce doriți să faceți este să vă odihniți și să vă relaxați. Fiți buni cu voi însivă, respirați adânc și țineți la viziunea unei lumi mai bune deoarece aveti autoritatea de a actiona pentru umanitate. Totul este în proces de schimbare și de recalibrare. Există un suspin colectiv în timp ce densitatea se construiește în atmosferă gata pentru a fi transmutată într-o vibrație mai înaltă. Lăsați tot ceea ce vă distrage să dispară în timp ce vă mențineți certitudinea că în interiorul fiecărei inimii omenești este un izvor nesecat de bunătate și inocență, care se uneste într-o putere care este mai mare decât poate fi spus, este ceva care poate fi numai experimentat.

Pe măsură ce această certitudine este menținută într-un model ce se păstrează, schimbări puternice dar evazive au loc în cadrul fiecărui sistem în fiecare aspect al vieții pe Pământ. Acestea sunt mișcările de bază pentru a stabili o nouă paradigmă bazată pe legea universală și adevăr. Tot ceea ce a deținut puterea asupra sufletelor adormite din fiecare colț al lumii este ușor dizolvat și disipat. Uneori fiecare inimă sângerează, la nedreptățile care sunt aduse la lumină, alteori războinicul interior vine strident în prim plan. În fiecare caz, aceia dintre voi care au luat o poziție pentru adevăr în colțul vostru de lume sunt înălțați și sprijiniti că muncesc zi de zi.

În fiecare zi, sufletul omului se confruntă cu și mai multe revelații care testează limitele de toleranță. Fiți curajoși dragilor, și să știți că voi sunteți agenți ai schimbării, forțele puternice ale iubirii, care stau împreună cu inima deschisă pentru a crește coeficientul de lumină de pe planeta voastră, cu scopul de a ridica nivelul de conștiință pentru a trece peste înțelegerile și percepțiile anterioare. Este o alegere înaintea fiecărui suflet omenesc, o răscruce de drumuri dacă vreți, ce cale este de urmat - una care este abruptă și duce direct la Creator, în care sufletul are greutatea lumii pe umerii săi colectivi, sau, una care se spiralează în jurul muntelui pe măsură ce sufletele de pe el experimentează nivele mai mici de densitate, dar care în cele din urmă le aduc în unitate.

Fiecare gând, cuvânt, emoție și faptă este acum amplificată într-un câmp de coeziune, care emană de la fiecare individ care se mișcă în viața de zi cu zi. În timp ce unii aleg calea abruptă și aleg să urce singuri, alții se descoperă capabil să reziste la atacul ispitelor pământești care se ridică în fața lor. Atât de mulți dintre acestia cad în timp ce cei incoruptibili mențin în mod constant viziunea lor, făcând loc pentru cei noi care acum se ridică pentru a prelua torta ca agenti de schimbare ai lumi. Menținându-și pozitia încă o oră, o zi, o săptămână - pas cu pas hotărât, se țin de calea aleasă, și în mod miraculos calea înaintea lor este eliberată. Indiciile și indicatoarele arată calea în timp ce natura conspiră pentru a le dărui mai multă claritate și înțelegere.

Căutați mai întâi Împărăția Creatorului înăuntrul vostru, toate celelalte vor urma. În primul rând, lăsați ca lumina voastră să rămână curată, autentică și neîntinată în timp ce ispitele vechii lumi se ridică la niveluri acute înaintea voastră. Ați mai trecut această cale înainte și acum pășiți cu îndemânare în jurul și deasupra lor. Centrul vostru interior cristalin străluceste puternic în voi. Cei care aleg calea spiralată ajung în cele din urmă la destinația lor, de asemenea. Toate se deplasează în Unitate.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati