Pagini

8 aprilie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:7- 14 aprilie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce zilele lui martie în nouă Epocă a Luminii și a umanității sunt în curs de curățare de toate vechile tipare de gândire și comportament, care nu mai servesc scopului lor mai înalt, bătaia inimii Pământului se alătură lor. Pământul dorește profund, să permită timpul necesar pentru ca multi dintre locuitorii lui să i se alăture în starea sa înălțată de expansiune și prin urmare fereastra Cosmică de oportunitate este încă larg deschisă pentru a permite ca această schimbare și transformare să se producă. Toată lumea de pe planetă se trezește la multe adevăruri care nu au fost disponibile înainte cunoasterii lor conștiente din aceste momente în mijlocul cărora vă aflați acum.

În timp ce aceste adevăruri sunt descoperite mai multe persoane se vor găsi în dificultate, trebuind să se lupte pentru a face față cu acceptarea a cât de mult au permis suveranitații lor înnăscute ca ființe divine să fie uzurpată de către cei cărora le-au permis autoritate asupra vieților lor. Reacția inițială este una de respingere inconfortabilă a acestor adevăruri, urmată de o revoltă internă în încercarea de a procesa și depăși această cerință pentru trezire. Vestea bună este că,cu cât se trezesc mai mulți la aceste adevăruri, cu atât mai mare devine impulsul pentru toți să se trezească și este ceea ce se întâmplâ în lume în acest moment acum. Toți de pe planeta își deschid constiinta la ideea că ei sunt mult mai mult decât au visat vreodată că este posibil și că au multe drepturi de care nu erau conștienți înainte.

Acestea sunt vremurile din urmă vorbite de către clarvăzătorii și profeții din zilele vechi. Acestea sunt vremurile de zbucium, de care ați fost preveniti. Ceea ce se cere de la fiecare suflet uman în momentul de acum este de a face o alegere conștientă și angajamentul de a se alinia cu divinitatea lor și cu Sursa în orice fel este semnificativ pentru ei și de a hrani acest aspect al lor înșiși, cu deplină constiintă si motivatie. Fiecare suflet încarnat pe această planetă are un destin magnific de urmat pentru el, dar efortul este necesar pentru a transforma modurile anterioare de a gândi și de a proceda într-un nou mod, care este mai mult în unitate cu propria lor esență divină și ființă.

La suprafața planetei voastre, haosul aparent este peste tot, dar tot ce trebuie să faceți este să deveniți centrați în voi înșivă și să vă aliniați zilnic cu esența voastră mai înaltă, pentru a vă aminti și intenționa să fiți cea mai mare viziune despre voi înșivă și să așteptați cele mai mari rezultate pentru toate aspectele din viața voastră pe pământ. Este nevoie, de asemenea, ca fiecare suflet să recunoască faptul că fiecare trece prin propriile versiuni de trezire, acceptare, dezvoltare și extindere și că toți sunt uniți în această sarcină mare. Toți trebuie să-și intensifice nivelul de înțelegere a imaginii de ansamblu a evenimentelor care au loc și să facă sens din el într-un mod care va permite cel mai mare bine pentru toți.

Prin toate acestea, la baza tuturor activităților, este amintirea că aceste vremuri au fost alese de fiecare suflet ca o oportunitate extraordinară pentru creștere sufletească și expansiune, care este rar disponibilă oriunde în Univers. Depinde de fiecare ființă creatoare care este vie și care experimentează viața pe această planetă să producă modificările care vor înălța și hrăni toată viața într-un mod pozitiv,constructiv și iubitor, iar atunci când se întâmplă acest lucru va fi pace și armonie pe pământ. Cei în fruntea acestei mișcări sunt rugați să persevereze și să păstreze și să mențină Lumina și Iubirea lor ca o ancora pe și în interiorul Pământului.

Până săptămâna viitoare ...

Eu Sunt HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati