Pagini

11 ianuarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 3-ianuarie, 2016

La Multi Ani !

Nota de la Scrib

Cuvintele următoare de la Hilarion ,au venit pentru mine personal printr-o  transă canalizată când l-am angajat pe Edwin Courtnay să o facă....Hilarion m-a rugat să împărtăsesc aceste cuvinte cu lumea.Aceasta este partea 1, partea 2 va urma săptămâna viitoare.Voi include aceste cuvinte ca prefață în cartea a 2 a , Conexiunea cu Hilarion și am simtit ca este important să ajungă la cât mai multi oameni posibil la începutul acestui an, celor care au ochi să vadă si urechi să audă importanța acestui mesaj.Este unul care îl aud si prin alte canale(mesageri)-asadar să ascultăm ,să cumpănim si să actionăm în privința acestei chestiuni care este adusă mai departe din tărâmurile Luminii

Preaiubitilor,

In iubire, lumină și adevăr Eu, Maestrul Înălțat Hilarion, fac un pas înainte în acest moment, pentru a vă oferi îndrumare și înțelegere. Deschideți-vă așadar spre mine, ascultați-mi cuvintele, ascultați-mi înțelepciunea, lăsați ca adevărul meu să vă cuprindă, să curgă spre voi, sa vă ajute, căci l-ați putea folosi pentru voi și pentru ceilalți, căci l-ați putea duce mai departe în acest moment, celor care au ochi să vadă și urechi să audă, să recunoască și să cunoască adevărul, care ar putea imbogați mințile și inimile celor care sunt cel mai mult  în nevoie disperată. În iubire, în lumină, în adevăr, eu rostesc aceste cuvinte pe care lumea are nevoie să le audă.

Lumea începe cu fiecare persoană, cu fiecare individ, și astfel cuvintele pe care le-as putea oferi vouă și tuturor acelor persoane –cu care s-ar putea să împărtășiți această înțelegere, este că există acum o nevoie de curățare - pentru curățarea la nivel cuantic și transmutarea energiei microscopice care se află între atomii și moleculele minții, inimii, spiritului și sufletului. Aceste forte sunt atât de micuțe încât am putea uita că ele există, am putea crede că acestea nu reprezintă nici o preocupare, absolut deloc; forțele ce ne înconjoară constant în orice moment , își croiesc drumul prin sentimentele noastre, viața noastră, ființa noastră.

Energiile radio și microundele,bluetooth-ul și Wi-Fi-ul - forțele invizibile ale luminii și vieții, energia și puterea care ne-ar face rău; ele blochează fluxul și harul vieții și ființei noastre. Ele ne zădărnicesc  și ne dăunează și nu trebuie să cădem în capcana de a crede că acestea sunt nesemnificative și nedemne de atenția noastră, deoarece acestea sunt. Chemați puterile lui Oustacarti, Îngerului Purificării Cuantice, chemați puterile Unicornului a cărui lumină rafinată poate curăța și transforma. Chemați magia nevăzutului și lăsați-o să ridice ,să vă curețe și să vă elibereze de rău.
Am vorbit despre importanța purificării cuantice. Îmi dau seama că acest lucru pare la o mie de mile distanță de problemele din  lumea voastră și totuși, oamenii nu înțeleg pe deplin adevăratul potențial pericol a cât de insidioasă este această energie, și cât de dăunătoare poate fi această energie, a modului în care ne afectează și ne dăunează, și ne copleșeste sistemul nervos și amenință să influențeze negativ gândurile și sentimentele noastre.

Există o tendință vedeți, să priviți la cauzele mai mari, să priviți la problemele din lume care par mari și copleșitoare, să vă mulțumiți cu sentimentul că nu puteți face nimic în privința acestor lucruri, că sunteți prea mici, când defapt, unele dintre probleme nu se află în macrocosm  ci în microcosmos și în modul în care acesta afectează lumea mai mare, în modul în care afectează conștiința oamenilor, distrugand firul de Lumină care ne unește pe toți, distrugând energia care ne menține pe toți conectați ca o singură Ființă, distrugând comunicarea, făcând imposibil ca oamenii să se audă reciproc și să cunoască Adevărul.

(Nota de la Scrib: Am auzit atât de multe povești de la generațiile mai tinere care par dependente de telefoanele mobile, pentru a trimite mesaje,pentru a se juca jocuri pe ele în mod constant, până la punctul că nu știu cum să interacționeze cu oamenii reali iar aceasta creează o discrepanță în rețeaua vieții umane, eu simt că trebuie să ne conectăm unii cu ceilalți prin atenția noastră personală, să interacționăm și să împărtășim din energia noastră unii cu ceilalți prin inimile și mințile noastre.)

Echilibrul este cheia, necesitatea de a echilibra inima și mintea, partea stânga și partea dreaptă a creierului, necesitatea de a echilibra acțiunea si non-acțiunea, nevoia de a cunoaște ceea ce trebuie făcut, când și cum trebuie făcut. Nu este ușor, dar echilibrul ajută. Echilibrul poate restaura adevărul și pacea și un sens mai profund de unitate. Trebuie atunci să priviți la calea alchimiei pentru anumite soluții, deoarece în nunta mistică există speranță, veți vedea. În nunta mistică și în unirea ei și a promisiunii de unire, există speranță. Atunci când masculinul și femininul lăuntric se unesc și se îmbină ca unul, pacea înflorește.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati