Pagini

11 ianuarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:10-17 ianuarie, 2016

Partea a 2 a (continuare de săptămâna trecută)

Ați întrebat ce se poate face pentru a accelera trezirea umanității și Înălțarea ei ulterioară în mijlocul haosului aparent al vremurilor noastre actuale:

"Divinitatea, universul ,: are un mod de a rearanja lucrurile, restructurând procesul timpului în sine, pentru a se asigura că totul continuă să descurgă așa cum este menit. Ca urmare a acestui fapt, nimic nu este niciodată cu adevărat desincronizat, oportunitatile de reciclare ale Divinității, aduc acele lucruri în manifestare care vor asigura că Totul servește unui scop, unei funcții ,: unei perspective mai înalte,unei puteri mai mari,unei întrebuințări mai constructive iar acesta este cazul de față.

Așadar, deși o parte a lumii voastre este în urmă, Divinitatea a folosit acest lucru în avantajul tuturor. Ceea ce se întâmplă acum în întreaga planetă face parte din proces, face parte din plan,și face parte din modul în care lucrurile sunt menite să fie. Transformările și schimbările nu pot avea loc fără riscuri și pericole,fără ruptura sistemelor și structurilor și desfințarea lor, și fără a fi rearanjate și transformate, fără durere, fără unele dificultăți,conflicte. Așa a fost întotdeauna, dar nu întotdeauna cum va fi. În viitor,evoluția mai departe va fi mult mai naturală, mai lină și mai grațioasă în timp.

Așadar, lumea voastră  are nevoie de îngrijire constantă și atenție, asta este ceea ce are nevoie, și asta este ceea ce i se va oferi. Maeștrii și îngerii își apleacă atenția asupra lumii, își concentrează gândurile lor asupra ei; lucrează prin Lucrătorii în Lumină din lume, monitorizând  și menținând pacea, atenția și funcția, ajutând la restabilire, re-aliniere și reconectare; ajutând pentru a oferi confort și siguranță, înțelegere și adevăr.

Voi întrebați ce se poate face mai mult iar răspunsul nostru este simplu. Iubirea este răspunsul, a fost întotdeauna răspunsul, va fi întotdeauna răspunsul. Iubirea este ceea ce lipsește, iubirea este ceea ce este necesar, iubirea este ceea ce trebuie oferit. Iubiți întotdeauna, iubiți mereu! Iubirea, iubirea, iubirea este calea pentru cei care urăsc și distrug, cei care încearcă să salveze, cei care suferă, cei care se află în frică! Și astfel vă încurajăm, și vă încurajăm să –i încurajați pe ceilalți să trimită iubire, și numai iubire mereu. Lumină și Iubire! Lumină și Iubire! Lumină și Iubire!

Este greu, știm, atunci când există cei care ar ucide, cei care ar distruge iubirea pe ambele părți ale lumii, care văd că aceasta este o soluție, când toată lumea știe că nu este. Este ușor să urăști, este ușor să gândești că iubirea trebuie să fie rezervată numai pentru victime, doar pentru cei care sunt drepți, dar iubirea este necondiționată și universală și trebuie să se aplice tuturor, și, dacă este necesară cuiva, este necesară celor care s-au păcălit ei înșiși crezând că puterea e dreaptă și că ura și distrugerea servesc pe Dumnezeu. Ei au nevoie mai mult ca oricine , de iubire.

Iubirea este transformatoare. Iubirea poate și va transforma lumea, Pământul. În timp, toată lumea va vedea acest adevăr, dar mai întâi , la început, ura va ieși la suprafață. Ura si frica. Acestea trebuie contracarate apoi, cu iubire. Cunoașteți că iubirea este permanentă, că iubirea este veșnică, că iubirea este infinită, că iubirea este cea mai mare putere care există care este capabilă de minuni, transformări și schimbări dincolo de  imaginație! "

Până săptămâna viitoare ... (Partea a 3 –a următoarea săptămână)

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati