Pagini

22 ianuarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 17 ianuarie 2016

Partea 3 - (continuare)

Vă întrebați ce se poate face mai mult, ce ar mai trebui făcut. Problemele care iau naștere în delungul timpului stau în gestație și se formează, ascunse la început, nevăzute, și aduse la suprafață de lăcomia oamenilor, existența lor fiind permisă de ignoranța lor,ele nu pot fi rezolvate în câteva  zile sau minute sau ore, nici măcar prin forța miracolelor - timpul și persistența sunt cele care vor câștiga războiul. Trebuie să continuați să încurajați oamenii să-și concentreze atenția pe gânduri de iubire, să-și concentreze atenția pe gânduri de Lumină, asupra lumii, acest lucru trebuie făcut în fiecare zi. Lumea trebuie să fie constant bombardată cu iubire! Oamenii nu trebuie să devină descurajați crezând că nu funcționează ; oamenii trebuie să recunoască, și trebuie să vadă că asemenea forte este necesar să se construiască treptat de-a lungul timpului, că asemenea forte trebuie sa fie consecvent aplicate, dacă este să aibă efect; căci asemenea forțe trebuie să provină dintr-o legiune de oameni unită și focusată, care cred, au încredere și cunosc adevărul.

Acești oameni vor avea desigur provocările personale ,confruntarea cu propria lor viață . Ei trebuie să lupte împotriva îndoielii lor, ei trebuie să lupte împotriva neîncrederii lor, și cel mai mult ei trebuie să lupte cu  tărie împotriva sentimentul că sunt lipsiți de putere pentru a putea face o schimbare realității lor. Nimeni nu este lipsit de putere. Toată lumea are capacitatea de a se concentra si de a folosi energia Divinității lăuntrice și de a și-o atribui. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să fiți persistenți și răbdători și trebuie să vă uniți cu alții, pentru a aduce o schimbare și transformare lumii din jurul vostru. Acest lucru este foarte, foarte important! Acest lucru trebuie să fie împărtășit și aplicat deasupra oricărui alt lucru.

În încheiere așadar, am spune acest lucru: totul se sfârșește și începe din nou. Totul se apropie de o finalitate care ar putea lua naștere din nou. Aceasta este natura realității în acest moment în timp. Dacă lucruri noi sunt pe cale să se nască, lucrurile vechi trebuie să moară și să dispară. Ceea ce are loc acum este acest proces la o scară largă. Cu scopul de a înclina conștiința rasei umane , pentru a le permite oamenilor să vadă că lumea lor nu funcționează, că nu funcționează așa cum este în prezent ,ei trebuie să recunoască că ceva drastic trebuie să aibă loc - o schimbare, o transformare în realitate – asemeni uneia pe care nu au experimentat-o în timpul vietii lor înainte. Lumea trebuie să experimenteze o schimbare absolută. Atlantis a experimentat acest lucru, în cele din urmă acest lucru a condus la dispariția Atlantisului dar a condus deasemenea la renașterea lui, a condus la aventura atlantiilor în lume și la formarea și schimbarea naturii istoriei lumii pentru totdeauna, prin predarea secretelor lor acelor oameni care până în acest punct nu au auzit niciodată de adevărurile Atlantidei.

Deși este dificil uneori să recunoașteți, deși este greu uneori să vedeți, trebuie să încercați să recunoașteți faptul că ceea ce se întâmplă acum reprezintă o parte a planului. Nu face parte din Planului Divin, nu din planul original, dar reprezintă o parte din planul care a fost adus prin puterile creative ale omenirii cu care acum Divinul improvizează, pentru a așeza omenirea pe o cale care va duce în final înapoi la Sursă, înapoi la începuturi, care va conduce la ascensiunea și evoluția acesteia.
Dacă lucrurile vor continua să curgă în direcția potrivită, dacă daunele sunt reduse la minimum, dacă lumea este să se trezească mai devreme decât mai târziu, atunci lumea trebuie să fie îmbăiată în iubire și lumină, inimile omenilor trebuie să fie deschise Prezenței Sursei. Minții umanității trebuie să-i fie dată lumina de care are nevoie, pentru a recunoaște adevărul, iar acest lucru poate fi realizat prin voi și ai voștri, dacă vă concentrați energia împreună și în seriozitate aplicați puterea spiritelor și sufletelor voastre. Merge-ți înainte atunci, ascultați cuvintele noastre, folosiți acest adevăr, folosiți această Lumină, împărtășiți acest mesaj, această înțelegere. Lăsați oamenii să știe, ca oamenii să fie binecuvântați, ca oamenii să fie eliberați.

Luați apoi, iubirea noastră, Dragilor, binecuvântarea noastră, împărtășiți mesajele noastre, să știți că suntem cu voi, în timp ce pășiți pe cale și că eu și cei de felul meu, Îngerii și Divinitatea, facem tot ce stă în puterea noastră pentru a ajuta și asista cu transformarea planetei voastre în modul cel mai pașnic și pozitiv care se poate realiza.
În iubire și lumină, fie ca acestea să fie pentru binele tuturor. (Concluzia părților 1-3)

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati