Pagini

27 ianuarie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:24- 31 ianuarie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce influxul de energie continuă, sistemele voastre de operare umane primesc descărcări de informații care vă privesc în mod personal în călătoria spirituală a vieții. Există o interacțiune directă care începe să aibă loc cu Esența voastră Divină, ea vine cu blândețe în momente și locuri neașteptate. Pe măsură ce începeți să acordaiț mai multă atenție la aceste încercări de comunicare , voi veți stabili o legătură mai puternică cu acest aspect mai înalt al vostru. Acest lucru va lua un pic de timp, așadar practicați cu răbdare acest proces. Noi vă facem cunoscut acest lucru astfel încât să fiți conștienți și atenți cu acest proces.

Este mult de lucru în viitor pentru cei care s-au pregătit și veți fi ghidați spre aceste acțiuni si activități care vor necesita participarea și sprijinul vostru în zilele ce urmează. Această lucrare implica colaborarea cu tărâmurile înalte, pentru a realiza unele sarcini pentru a ajuta planeta să rămână stabilizată și aptă de a recepționa energiile cosmice mai înalte. Această muncă implică folosirea energiei voastre, deoarece voi acum treceți de la sarcina de a vă accelera energia la următorul pas, care înseamnă menținerea și folosirea propriei energii. Acest lucru este minunat de privit din perspectiva noastră si vă aplaudăm pe fiecare dintre voi pentru realizările care au fost făcute! Bravo!

În cea mai mare parte, călătoria voastră implică realizarea propriului vostru potențial mai înalt în viața de zi cu zi, așadar vor fi o mulțime de oportunități pentru a trece dincolo de status quo-ul și zona de confort iar acestea își vor face loc în conștiința voastră. Ieșirea din zona de confort poate să pară o sarcina descurajatoare, dar este imperativ să faceți acest lucru, deoarece universul răspunde celor care  evoluează și încep să progreseze în direcția pe care îi conduce ghidarea lor interioară. Oricare ar fi scopurile si visele pe care le hrăniți în inima voastră acum este necesar ca voi să faceți primul pas îndrăzneț spre manifestarea acestui rezultat. Nu se poate întâmpla acest lucru dacă stați și așteptați ca ceva să se întâmple! Începeți s-o faceți! Acest lucru pune în miscare puterea, grația și magia pentru a realiza acest lucru!

Multi dintre voi acum deslușesc transformările care au loc în cei din sfera voastră de influență și spunem că acest lucru va continua să crească exponențial pe măsură ce anul se desfasoară. Chiar și cele mai recalcitrante suflete revin acum în interiorul lor și devin conștiente de necesitatea pentru un stil de viață diferit, pentru a-și îmbunătăți semnificativ viața. Acesta poate surveni ca o mică schimbare la început, cum ar fi  schimbarea obiceiurilor alimentare ,dar în cele din urmă va conduce sufletele la căutarea unei puritati  mai mari a corpului, minții si spiritului lor. Renașterea iubirii a început să se manifeste pe planeta voastră! Aceasta le permite si celorlalți să caute soluții mai pașnice și mai bune la tot ceea ce ei găsesc drept o provocare în viața lor.

Prin acestea, sunteți un exemplu strălucit a ceea ce înseamnă o persoană complet integrată și echilibrată cu adevărat. Prin exemplul vostru iubitor, ei înțeleg că există un mod mai bun și devin căutători ai acestei căi și a modului în care acestia pot deveni asta. Aceasta este o turnură foarte pozitivă a evenimentelor în interacțiunile de zi cu zi care au loc între oameni și sperăm că vor extinde conștiința tuturor de pe planeta voastră. Pe măsură ce conștiinta omenirii este luminată prin trăirea în concordanță cu principiile mai înalte de conduită, o mai mare Lumină este stabilită pe Pământ.



Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati

https://www.youtube.com/watch?v=YNDnHmmmYzg&list=PL0C8CCAEEB9B1DD6D