Pagini

30 ianuarie 2012

Arhanghelul Uriel – Lumina cuiva poate schimba lumea

Orice limitare care simțiți că blochează calea voastră este o expresie a unei memorii ce o purtaţi adânc în corpurile voastre fizice, emoționale și energetice atunci când eforturile voastre au fost limitate de situaţii în care lumina voastră a fost respinsă. Acestea sunt adesea expresii ale conștiinței voastre de martir și victimă când voi înşivă v-ați oferit ca o lumină de vindecare grupului vostru de suflete ştiind că nu au fost încă pregătiţi pentru transformarea lor. Nu a fost niciodată misiunea voastră de a schimba lumea, rolul vostru în lume este să străluciți lumina voastră în toate expresiile sale. Şi voi puteți face asta, indiferent de ceea ce face lumea în răspuns. Lumea se va întoarce în cele din urmă la lumină atunci când a experimentat suficient întuneric. Când lumea poate găsi putere în iubire nu va mai trebui să se teamă. Dar trebuie să le experimenteze pe amândoua pentru a face această alegere. Puteţi fi iubirea de care are nevoie lumea, ca o alegere între mai multe.

Toți Lucrătorii în Lumină au avut vieți de serviciu în lume, pentru a fi forţe pentru schimbare şi transformare. Lumina a fost mereu extinsă, chiar dacă au existat multe vieți când a fost stinsă, deoarece lumea nu era pregătită pentru a elibera frica sa. În acele timpuri v-ați simţit trădați de către Sursă şi convingerea că aţi fost abandonați şi nesusţinuți ca sursă de lumină şi iubire a fost creată. Această credinţă a răsunat de-a lungul vieților si este puternic exprimată în grupul vostru de suflete. Prin ego aţi tradus acest rol de aducători ai luminii în înțelesul că ați venit pentru a schimba lumea. Dar aţi venit pur şi simplu să fiți o sursă de lumină, o conexiune la lumină, iubire şi Sursă pentru cei care sunt dispuşi să vadă, să o recunoască şi să o accepte în propriile lor inimi şi ființe.

Din aceste experienţe voi înşivă ați redus intensitatea propriei voastre lumini, limitând expresia darurilor voastre, şi nealegând calea creării puternice pentru voi înşivă. Dacă lumea nu se schimbă şi vă acceptă pe voi şi darurile voastre, credeți că nu sunteți vrednici de bucurie, iubire, abundență și succes care sunt dreptul vostru divin din nastere. Vă martirizați, în numele luminii şi totuşi asta este doar o expresie a propriei frici că fiind puternici sunteți o ameninţare, mai degrabă decât o sursă de inspiraţie. Puteţi fi tot ceea ce dorinţi şi vreţi să aveţi, fiecare vis este posibil pentru voi, atunci când straluciți lumina voastră și sunteți dispusi să acceptați binecuvântările pentru voi înşivă.

Calea de martir şi victimă nu este cea mai înaltă expresie a energiilor voastre şi limitarea abundenței voastre nu este în integritate cu adevărul vostru. Puteţi fi toate lucrurile în viața voastră pe măsură ce exprimați cine sunteți într-o lume care poate sau nu accepta. Fiți adevărul vostru, este tot ceea ce puteți face, şi permiteți lumii să-și urmeze calea până când este gata să facă transformarea proprie. Ați venit pentru a aduce adevărul divinităţii şi ascensiunii lumii, exprimați asta în viaţa voastră şi veți fi schimbarea pe care lumea o caută. Fiecare dintre voi poate schimba lumea, atunci când începeți cu propria voastră realitate şi străluciți lumina voastră în voi, iluminând umbrele voastre, eliberând frica voastră, conectându-vă la resursele voastre interioare şi fiind lumina în viața voastră astfel încât să puteţi, de asemenea, i-lumina lumea.

www.urielheals.com

Traducere : Eliza