Pagini

13 ianuarie 2012

Arhanghelul Uriel - Voi și Dumnezeu sunteți Una

Nu există nici o separare între voi și Sursă sau Dumnezeu sau Univers sau numele care este dat energiei care sprijină, hrăneşte, conectează și susține pe oricine şi orice în Univers. Judecățile care servesc pentru a separa umanitatea de divinitatea ei sunt doar gânduri care nu pot şterge adevărul, care este codificat în lumina pe care o purtați. Ceea ce voi numiți separare este, de asemenea, cunoscută sub numele de întuneric sau frică și este singurul lucru care vă separă de la unitatea care o aveți cu Sursa.

 Dar această separare există în cadrul umanităţii, deoarece este imposibil ca Sursa să fie separată de ceea ce este propria lumină și voi sunteti o emanaţie a acestei lumini. Atunci când vă amintiţi-vă că: "Voi şi Dumnezeu sunteți Una" straturile de teamă pe care voi, le cunoașteți ca nevrednicie şi separare sunt eliberate. Sufletul vostru este despovărat și poate respira în lumină, eliberat din densitatea energiei de învăţare a celei de-a treia dimensiuni. Pentru un moment, vă puteţi re-aminti, sau reuni, cu Dumnezeu.


Există un sfârşit inevitabil la călătoria de reconectare şi se va întâmpla pentru toată omenirea, fiecare persoană la vremea ei. Ciclul de karmă şi de vindecare va continua pentru fiecare suflet până când acesta îşi aminteşte că este una cu Sursa, că își poate aminti lumina ei, să îmbrăţişeze iubirea și să învețe iertarea. Deşi există o cale de ascensiune în cadrul ciclului pământului, întreaga omenire va fi capabilă de a experimenta reconectarea și ascensiunea, dar nu este un eveniment unic. Mai degrabă, este o călătorie în care fiecare suflet este pornit şi a fost de la începutul experienţei sale tridimensionale.


Vedeți-vă Una cu Dumnezeu, cunoaşteți că voi sunteți lumina lui Dumnezeu şi că sursa de lumină este în voi şi mereu cu voi. Nu există nici o separare, alta decât cea care credeţi că aţi creat-o şi care nu este adevărul spiritual, care este singurul adevăr. Cunoașteți "Eu şi Dumnezeu sunt Una", faceți această afirmaţie zi de zi şi  respirați în lumina care este lumină, iubirea şi adevărul a cine sunteţi.

www.urielheals.com

Traducere- Eliza